Filter
Sortera
Visar 25 produkter

Här hittar du bränslen och bränsleflaskor som underlättar för ett campingliv av högsta klass, samtliga flaskor och bränslen har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter lätta gasflaskor eller en manuellt återförslutningsbar flaska som är anpassad för flytande bränslen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Bara för att du lämnat huset eller lägenheten så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektivt kök när det äntligen blir dags att koka ihop en lyxig 3-rätters meny. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från robusta stormkök för flytande bränslen till ultralätta gaskök med den senaste tekniken som ser till att du alltid kan tillreda den där efterlängtade middagen du drömt om hela dagen.

Här hittar du bränslen och bränsleflaskor för alla tillfällen!

Nä du befinner dig ute på äventyr så är det relativt få måltider som överensstämmer med vad vi normalt sett äter till vardags, men måltider ute i naturen behöver varken vara tråkiga eller enformiga. Här hittar du både bränslen och bränsleflaskor som underlättar för ett campingliv av klass, och samtliga har valts ut med omsorg för både funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål.

Ta med rätt bränslen och bränsleflaskor till naturupplevelsen

Oavsett om du letar efter ultralätt gasflaska för sommarbruk eller en återförslutningsbar bränsleflaska som är anpassad för flytande bränslen så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Bara för att du lämnat bekvämligheterna hemma i lägenheten eller huset så behöver du verkligen inte stå ut med ett ineffektivt stormkök när det äntligen blir dags att koka ihop en lyxig 3-rätters meny.

Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt campingliv till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från flytande bränslen till ultralätta gasflaskor som ser till att du alltid kan tillreda den där efterlängtade middagen du drömt om hela dagen. En kulinarisk naturupplevelse har nog aldrig varit närmare till hands!

Vad behöver du kolla upp när du ska ut och campa?

Att ha med sig tillräckligt med bränsle till köket är såklart av största vikt, även om du bara ska dra iväg över helgen. Men det är faktiskt minst lika viktigt att säkerställa bränslets funktion. Nu för tiden finns ju en rad olika typer av bränslen, vissa är effektiva hela året runt och i normala svenska sommartemperaturer så fungerar ju de flesta typer av bränslen alldeles utmärkt. Men under vintertid så ställs dock helt andra krav, både på bränslet sammansättning och dess effektivitet. Hos oss hittar du alla tänkbara bränslen och bränsleflaskor som är lämpliga för såväl sommar som vinter. Tänk också på att alltid säkerställa kompatibiliteten mellan bränsleflaskan du väljer och ditt kök. Gasflaskorna kommer fyllda medan flaskor för flytande bränsle levereras helt tomma, och tvärt emot vad många tror så tål de faktiskt en hel del stryk. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt bränslen och bränsleflaskor

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av bränslen och bränsleflaskor som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra bränslen och bränsleflaskor och hjälper dig gärna att hitta rätt.

Enkelt att köpa bränslen och bränsleflaskor online från oss på Spobik

Att köpa bränslen och bränsleflaskor hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt bränsle och/eller bränsleflaskor så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!