Filter
Sortera
Visar 153 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av gravelcyklar, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Alla cyklar besitter en repertoar som gör ditt liv lite mer äventyrligt, mycket roligare och betydligt mycket snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till småstökiga skogsstigar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje, imponerande framkomlighet, rätt hastighet och pålitlig bromsförmåga. 

Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna behålla den där genuina cykelkänslan och samtidigt vill kunna köra  på olika sorters underlag utan att behöva vara orolig för trista punkteringar. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på slät asfalt, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för cykeln levererar imponerande framkomlighet överallt. Körställningen är lite lätt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och cyklister som som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du flyger fram på varierande underlag . Jo, vi kan garantera att du kommer kunna skapa hälsosammare vanor och samtidigt att ha högvis med skoj i sadeln. Det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne på de slingriga grusvägarna.

Vi har gravelbikes för alla tillfällen och för alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av olika gravelbikes. Vissa kallar dem för grusracer eller allroad och kärt barn har ju många namn, men oavsett namn så handlar det uteslutande om rappa cyklar för oss som trivs i höga hastigheter men som samtidigt vill kunna avvika från den planerade rutten för att utforska helt ny terräng. Dessa mångsidiga hojar klarar det mesta och ger sin ägare en väl avvägd balans mellan hastighet, framkomlighet och slitstyrka. Vi erbjuder massor av gravelbikes från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Nishiki, Cannondale och Bergamont för att nämna några.

Det här är speedig äventyrare med minst sagt imponerande uthållighet som är fullt anpassade för både asfalt, gräs, grus andra former av lite mer utmanande terräng. Själva stommen utgörs av högkvalitativa ramar (det finns varianter i ultralätt kolfiber och i lite mer robust aluminium) med en sportig geometri som avlastar både bål samt rygg men samtidigt skapar en körställning som ger dig en tydlig vy över vad som händer i trafiken. En imponerande stabil grund för dig som vill kunna kombinera pendlingen till och från jobbet med att kunna köra på alla möjliga typer av underlag, men fortfarande prioriterar hög komfort.

Allt från robusta jobbpendlare till slagkraftiga äventyrare

Här hittar du cyklar med rappa drivlinor som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över riktigt långa distanser samt även slagkraftiga bromsar som medger snabba stopp. Perfekta cyklar för dig som vill kunna avverka långa sträckor och samtidigt minimera risken för att du ska behöva vända tillbaka bara för att den släta asfalten övergår till lite stökigare underlag. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Det här är underhållande tvåhjulingar som oftast kan utrustas med alla tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller vill briljera på ojämn skogsterräng, och vi överdriver inte när vi påstår att en gravelbike alltid levererar högvis med körglädje, imponerande framkomlighet, rätt hastighet och pålitlig bromsförmåga. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid cyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En vass gravelbike är både rapp, kvick, effektiv, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra gravelbikes är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannen, sambon och stallkompisarna.

Det här är mångsidiga redskap med sportig repertoar för förnuftiga fartdårar eller kräsna jobbpendlare som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan oavsett underlag. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap.

Äventyrlig tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa lite hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av klassledande framkomlighet och hög hastighet så utgör en ny en gravelbike den perfekta motivationen. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter en tålig sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp pendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken cykel du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya gravelbike innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt gravelbike?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av gravelbike som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika gravelbikes och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa gravelbike online från oss på Spobik

Att köpa gravelbike hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya gravelbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!