Det finns inga produkter som matchar urvalet

Här hittar du alla våra kartfodral som ser till att du enklare hittar rätt väg samt göra ditt liv lite smidigare, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Här hittar du kartfodral som är vattentäta och som ger bra skydd mot skadliga UV-strålar, vilket ser till så att dina kartor inte bleks och dina kartor fortsätter att vara föredömligt lättlästa. Våra kartfodral fungerar även utmärkt till att förvara till exempel pass och resehandlingar när du är ute och reser.

Vi har kartfodral i olika storlekar men alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan hitta rätt väg och underlätta navigeringen i din vardag. Vi har ett omfattande sortiment av olika modeller som gör ditt liv till en lite mer organiserad och tryggare upplevelse. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika kartfodral från väl kända varumärken som t ex Evoc, Topeak, Vaude, Nordenmark, Thule, Ortlieb, Blackburn och många fler!

Kartfodral

Här hittar du våra kartfodral som ser till att du enklare hittar rätt väg samt göra ditt liv lite smidigare, och oavsett om du ska ut på en avslappnad söndagsrunda med familjen eller ut på långresa med kompisarna så kan det kännas tryggt att ha kartan i tryggt förvar. Här hittar du kartfodral som är vattentäta och som ger bra skydd mot skadliga UV-strålar, vilket ser till så att dina kartor inte bleks och att de fortsätter att vara föredömligt lättlästa. 

Vi har kartfodral i olika storlekar men alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan hitta rätt väg och underlätta navigeringen i din vardag. Vi har ett omfattande sortiment av olika modeller som gör ditt liv till en lite mer organiserad och tryggare upplevelse. Dessa mångsidiga kartfodral fungerar även utmärkt för förvaring av till exempel pass och andra handlingar när du är ute och reser.

Personlig hjälp med att hitta rätt kartfodral?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilket kartfodral som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika kartfodral och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa kartfodral från oss på Spobik

Att köpa kartfodral från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika kartfodral från väl kända varumärken som t ex Evoc, Topeak, Vaude, Nordenmark, Thule, Ortlieb, Blackburn och många, många fler.