Filter
Sortera
Visar 130 produkter

Här hittar du stänkskärmar som passar till 29"-cyklar och som ser till att du slipper bli blöt och smutsig så fort det kommer en regnskur, samtliga 29"-skärmar har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en bakre skärm, en främre skärm eller ett komplett skärmset så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Trött på att få stänk på ryggen så fort det regnar? Vill du skydda packning på cykeln? Vill du skydda dina bromsar och belysning från både smuts och vatten? Inga problem, för det spelar ingen roll om du söker fasta, avtagbara, med eller utan stag för vi i har alltid ett omfattande sortiment av olika typer av stänkskärmar som passar till alla möjliga typer av 29"-cyklar. 

Skärmar som passar till din 29-tummare!

Trött på att få stänk på ryggen när det regnar så har du klickat dig fram kommit till det rätta stället - här hittar du alla möjliga typer av olika stänkskärmar som passar till din 29"-cykel. Långa, korta, fast monterade, avtagbara och både med eller utan stag! Vi har dessutom stänkskärmar som du monterar med gummiband, snabbfäste, utan verktyg eller med verktyg. En riktigt bra stänkskärm skyddar faktiskt både dig, din packning och även dina medtrafikanter från väta, smuts och lera.

Ett smått genialiskt tillbehör som effektivt leder bort smutsen

Det är kanske inte direkt de hetaste cykeltillbehöret, men du ska absolut inte underskatta alla de fördelar som ett par bra stänkskärmar kan ge. Vill du kunna ta dig från A till B utan att behöva riskera en fläckig rygg? Ett par stänkskärmar hjälper dig att leda bort både vatten, smuts, lera och slask.

Många av våra modeller är redan utrustade med skärmar när du köper dem, men långt ifrån alla. Men om vill du byta modell, komplettera eller kanske köpa ett set med lite smidigare stänkskärmar till din 29-tummare så hittar du en rad olika alternativ hos oss. Det kan också vara så att du vill uppgradera till ett par andra stänkskärmar än de som följde med din cykel. Hos oss på SpoBik hittar du både framskärmar, bakskärmar och kompletta skärmsatser och givetvis både med eller utan stag. Långa, korta, breda, smala, fast monterade eller smidigt avtagbara? Inga problem!

Vilka är fördelarna med stänkskärmar till din 29"-cykel?

Många tror att stänkskärmar adderar en massa onödig vikt på din cykel, men sanningen är att ett par bra stänkskärmar ger dig betydligt många fler fördelar än nackdelar. Sanningen är den att ett par kvalitativa skärmar kan öka din prestationsförmåga tack vare att det hjälper dig att hålla dig torrare, varmare och med komfortabel på cykeln. Ett par skärmar ser även till att du kan ge dig ut på längre och tuffare träningsrundor eftersom du minimerar risken för att du ska bli frusen och kall. Om vikten är den främsta anledningen till att du väljer bort att cykla med stänkskärmar så rekommenderar vi dig spana in lättviktaren Ass Saver, där hittar du skärmar som faktiskt inte väger mer än 15 gram. Är du fortfarande inte riktigt övertygad om att du behöver ett par stänkskärmar? Då summerar vi några av de största fördelarna åt dig här nedan:

  • De hindrar dig från att få väta och smuts på kläderna
  • De håller dina fötter torrare och varmare
  • De ser till att din packning på cykeln förblir torr
  • De skyddar både dina bromsar och din cykels belysning från smuts och vatten
  • De adderar minimalt med vikt, och dessutom till en låg kostnad 

Att välja rätt stänkskärmar till din cykel med 29"-hjul

För att hitta passande skärmar till just din cykel kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter i toppen av sidan. Där hittar du "typ av produkt" där du kan välja vilken hjulstorlek skärmarna bör passa till och "placering" ifall du behöver skärmar fram, bak eller en uppsättning. Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av skärmar som passar bäst för just dina ändamål. Skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika stänkskärmar och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa stänkskärmar online från oss på Spobik

Att köpa stänkskärmar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du som sagt någon av våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv!  

Köper du cykel hos oss och lägger till ett par stänkskärmar i din beställning så behöver du aldrig fundera över monteringen. Allt som adderas i samma beställning som din cykel kommer nämligen att monteras innan vi levererar cykeln hem till dig, så länge du inte önskar något annat förstås. Låter det enkelt? Det ska det vara! 

Om du beställer stänkskärmar separat så finns det en rad olika typer av sätt som du kan montera dem på din cykel. Vi har stänkskärmar som du monterar med gummiband, med snabbfäste, med verktyg och även helt verktygslöst... och du väljer såklart det som passar dig bäst!

Vi säljer stänkskärmar från välkända varumärken som Zefal, Topeak, Ass Saver, BBB, Bontrager, SKS, Curana, TEC, XLC, Cavo, Hebie, OXC och många, många fler!