Filter
Sortera
Visar 731 produkter

Här hittar du cykelbelysning för mörka kvällar eller tidiga mornar. Det är viktigt att du syns bra när du är ute och cyklar, det är även lag på att ha belysning och reflexer när det är mörkt, men såklart vill du också kunna se var du är på väg. Här finns cykellampor och pannlampor både för dig som ska ta dig till jobbet säkert eller för dig som kör mountainbike i mörkret eller ska ta en distansrunda på racern en tidig morgon.

Cykelbelysning och tillbehör - Prisvärda cykellampor

Det finns flera orsaker till att använda cykelbelysning, dels för att de hjälper dig att se bättre och dels för att du ska synas ute på vägarna. Att inte använda cykelbelysning och bli stoppad av farbror blå innebär även en onödig kostnad för något du kunde förhindrat enkelt och för en betydligt lägre kostnad. Cykelbelysning är en billig livförsäkring eftersom andra trafikanter kan se dig från ett längre avstånd.

Vi säljer cykelbelysning från välkända varumärken som BBB, Cateye, Bontrager, Sigma, Cavo, Blackburn, Mtiger Sports, Lezyne, Aim, Spectra, Herrmans, XLC, Kross, Garmin, Topeak och många fler!

Typer av cykelbelysning

Det finns olika typer av cykelbelysning: framlampor, pannlampor, baklampor, bromsljus och reflexer. Du bör dock alltid se till att ha framlampa, baklampa och reflexer på din cykel när mörkret har infallit.