Filter
Sortera
Visar 3 produkter

Här hittar du vårt sortiment av våra dirt/street-cyklar, där alla modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Samtliga modeller besitter egenskaper som gör livet lite roligare och betydligt mer spännande. Men oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från utmanande repor i parken till den lokala BMX-banan, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och solid stabilitet. 

Dessa robusta cyklar har effektiva bromsar, låga ramar, extra breda styren och pålitliga drivlinor med låg utväxling. Generellt sett så är sadeln inte så stor och den sitter oftast lågt för att maximera rörelsefriheten under dina luftfärder. Med robusta hjulset som klarar stora påfrestningar och en dämpad framgaffel som tar bort de värsta stötarna är denna tåliga cykel designad för att lattja och ha kul med! Ett självskrivet alternativ för oss som söker nya utmaningar och helst vill hoppa, droppa och trixa hela veckan lång.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer förbättra balansen och adrenalinet kommer flöda när du flyger fram emot klippans kant. Nope, det här är inget för dig som planerar att cykla långa sträckor men absolut något för oss som vill kunna hoppa högt, sätta rotationerna och sedan landa med full kontroll. Jo, vi kan faktiskt garantera att du kommer ha högvis med skoj i sadeln dessa cyklar. 

Letar du efter hojar för Dirt- & Street så har du hittat hem!

Här hittar du vårt sortiment av cyklar för Dirt & Street, det här är robusta cyklar som kombinerar generös rörelsefrihet med solid stabilitet och samtliga modeller är galet underhållande helt oavsett vart du väljer att hålla till för dagen. Här hittar du adrenalinstinna tvåhjulingar med tåliga stommar som ger övertygande stabilitet och samtliga modeller besitter egenskaper som gör livet mer spännande och galet mycket roligare. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av Dirt- & Streetcyklar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior och Cannondale för att nämna några.

Nope, det här är inget för dig som planerar att cykla långa sträckor men helt perfekt för dig som vill kunna hoppa högt, sätta rotationerna och alltid sätta landningarna med full kontroll. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från utmanande repor i parken till den lokala BMX-banan, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och solid stabilitet. 

Adrenalinstinna hojar för alla oss som älskar nya utmaningar

Är du på jakt efter en utmanande cykel som förädlar både modet, balansen, styrkan och tekniken? Det här är aggressiva hojar, och oavsett vilken du väljer så har de alla potentialen att ta dig med på hissnande repor i bikeparken. Det självklara valet för kloka fartdårar som vill kunna ge sig ut på de mest utmanade rundorna utan att behöva vara orolig för att det är hojen som ska sätta begränsningarna. Vill du få njuta av kombinationen av gränslös rörelsefrihet och pålitlig stabilitet så är detta kanske det perfekta redskapen!

Det här är föredömligt tåliga cyklar med effektiva bromsar, lite lägre ramar, extra breda styren och slagkraftiga drivlinor med låg utväxling. Generellt sett så är sadeln inte så stor och den sitter oftast lågt för att maximera rörelsefriheten under alla hissnande luftfärder. Dess robusta hjulset klarar stora påfrestningar och dess dämpade framgaffel filtrerar bort de värsta stötarna vilket skvallrar om att dessa tåliga cyklar är designad för att lattja och ha kul med! Och oavsett vilken hoj du väljer att köpa så monterar, justerar och testar vi den noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Personlig hjälp med att hitta rätt cykel för dina behov?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av fordon som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa cykel från oss på Spobik

Att köpa cykel från SpoBik är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya dirtbike eller streetbike har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!