Filter
Sortera
Visar 6723 produkter

För att kunna njuta maximalt av varje cyklerunda, oavsett om det är pendelturen till jobbet, träningspasset, motionsloppet eller för att kunna prestera optimalt under en cykeltävling behöver du rätt prylar för rätt tillfälle. Här hittar du cykelkläder, cykelhjälmar och cykelskor och all personlig utrustning. Allt du kommer behöva, anpassat för just cykling.

Cykelkläder på nätet

För att din cykling skall bli så rolig och behaglig som möjligt är cykelkläder det hetaste och enklaste tipset. Cykelkläder är sydda för cykling med allt vad det innebär: delvis är sittställningen på en cykel väldigt speciell, och delvis sitter du ofta länge på cykeln vilket ställer särskilda krav på kläderna (inte minst behöver du rejäla fickor för energi/kosttillskott.). Hos Spobik.se hittar du cykelkläder från välkända varumärken såsom Bontrager, 8848 Altitude, Kross, Endura, Mavic, Assos, Pearl Izumi, Scott, BBB, Shimano, GripGrab, Oakley, SockGuy, Fox och många fler. Vi erbjuder bra priser och ett extremt brett sortiment - allt för att göra det enklare för dig att hitta de cykelkläder som passar just dig, din kropp och din smak!

Billiga cykelkläder?

Hos Spobik.se hittar du cykelkläder i alla prisklasser: från den billigaste cykeljackan som duger alldeles utmärkt för pendlarcyklisten till de dyraste cykelbyxorna på marknaden som är specialbyggda för elitcyklister. Genom smarta filter och bra produktbeskrivningar är vi övertygade om att du enkelt kommer att hitta rätt cykelkläder åt dig - oavsett om du vill ha maximal prestanda eller ett lågt pris.

Cykelhjälmar

En Cykelhjälmar ska förutom att skydda huvudet vid en olycka, sitta bekvämt, hålla huvudet svalt, inte väga för mycket, den ska vara lätt att ställa in och dessutom se bra ut. Vi har ett jättesortiment av cykelhjälmar för alla.

Cykeltröjor

Fördelen med en riktig Cykeltröjor är att den har fickor bak på ryggen som du kan stoppa plånbok, telefon, energigodis, bananer mm. Passformen är oftast slimmad som gör att den inte fladdrar i fartvinden. Den är gjord av material som torkar fort och känns torr.

Cykelbyxor

Cykelbyxor finns med eller utan hängslen. Byxor med hängslen sitter bäst, då de inte hasar ner. Riktiga cykelbyxor har en stoppning utan några kännbara sömmar. När du cyklar i kallare väder behöver du byxor med långa ben,knävärmare eller benvärmare..

Cykeljackor och cykelvästar

Att ha en riktigt bra cykeljacka är förstås ett enkelt sätt att hålla sig varm de lite kallare dagarna. Om du har en vindtät jacka med en långärmad tröja under så klarar du dig ner till några få plusgrader. Vindjackan klarar även en kort regnskur.

Cykelhandskar

Du bör alltid ha på dig Cykelhandskar. . Om du cyklar omkull så skyddar handskarna händerna mot skrubbsår. Cykelhandskar har en stoppning i handflatan för att minska problemet med domning av händer. Cykelhandskar finns med både korta eller långa fingrar.

Cykelskor

Riktiga Cykelskor är inte bara skor som är utformade för träning, utan sitter oftast fast i pedalen med clips, vilket gör att du får ut mycket mer av din träning. Vi rekommenderar att använda cykelskor vid all typ av motion, träning och tävling.