Filter
Sortera
Visar 130 produkter

En sadelväska är föga förvånande en väska du fäster under sadeln och här hittar du modeller som gör ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina mest värdefulla prylar. Oavsett om du letar efter en smidig liten sadelväska för extraslangen eller en riktigt stor modell där du får plats med hela dagens måltider så har vi på SpoBik något att erbjuda.

Vi har sadelväskor i olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina prylar med smidig åtkomst och underlätta din vardag. Samtliga modeller håller dina tillhörigheter i tryggt förvar och en del har även en interiör med praktisk avdelare. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av sadelväskor som gör ditt liv i sadeln till en angenämare upplevelse. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av sadelväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många fler!

Sadelväskor

En sadelväska är föga förvånande en väska du fäster under sadeln och här hittar du modeller som gör ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och oavsett om du ska köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina mest värdefulla prylar. Och om du letar efter en smidig liten sadelväska för extraslangen eller kanske en riktigt stor modell där du får plats med hela dagens måltider så har vi på SpoBik något att erbjuda.

Vi har sadelväskor i olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina prylar med smidig åtkomst och underlätta din vardag. Samtliga modeller håller dina tillhörigheter i tryggt förvar och en del modeller har även en interiör med praktisk avdelare. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av sadelväskor som gör ditt liv i sadeln till en mer välorganiserad upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt sadelväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken sadelväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa sadelväskor från oss på Spobik

Att köpa sadelväskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika sadelväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många, många fler.