Filter
Sortera
Visar 412 produkter

Här hittar du hela vårt breda sortiment av cyklar för Trail, där samtliga modeller är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika syfte. Dessa adrenalinstinna stigcyklar briljerar oavsett vad du utsätter dem för och är rätt val för erfarna cyklister som vill maximera hastigheten i utförslöporna men även för kräsna nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera både på slingriga skogsstigar på platten till tekniska utförsrepor i utmanande terräng, och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och pålitlig kursstabilitet. 

Dessa underhållande hojar har avancerade dämpare med generösa slaglängder, robusta hjulset med däck som säkerställer imponerande framkomligheten på alla typer av underlag. Och cyklarna har kraftfulla skivbromsar som säkerställer snabba stopp och de är såklart försedda med spänstiga drivlinor för att du snabbt ska kunna komma upp i hastighet och sedan behålla den. Och jo, vi törs lova att du kommer att ha massor av skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du rappt rullar fram i terrängen med full kontroll. 

Det här är utmanande äventyrshojar som går lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter underhållande lekfullhet, förtroendeingivande stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och dämpning med massor av inställningsmöjligheter så sväljer cyklarna glupskt allt i sin väg. Vilket i praktiken innebär att du problemfritt kan hantera svåra situationer på ett nästan överraskande enkelt sätt. Detta i kombination med pålitliga komponenter gör trialcyklarna till något alldeles extra... vilket du kommer märka redan efter de första tramptagen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Vårt enkla råd, skaffa dig en underhållande och mångsidig stigcykel!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av Trailcyklar, de finns ju en rad olika typer men gemensamt är att alla dessa vansinnigt mångsidiga hojar är att de kombinerar smidig framkomlighet med effektiv dämpning och slagkraftiga drivlinor med pålitlig funktion. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av stigcyklar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

När det ska gå snabbt på slingriga skogsrepor men samtidigt ska kunna gå att trampa sig uppför en brant backe samt stå på i utförslöporna så är det här rätt val. Här handlar de uteslutande om väl balanserade slaglängder och avancerad kinematik vilket säkerställer att du klarar tuffa utförslöpor men samtidigt skapar tillräckligt med trampeffektivitet för att du skall kunna briljera på skogsstigarna helt för egen maskin. Och en mångsidig stigcykel är kanske det bästa valet för dig som vill kunna flyga fram på utmanande banor och skogsleder i Åre, Gesunda, Järvsö, Flottsbro och Sälen. Det här är moderna stigcyklar som absolut inte skulle göra bort sig på snabba XC-banor och som ser till att de flesta av oss skulle kunna cykla mycket snabbare, helt oavsett om stigen lutar nedför eller uppför.

Vi erbjuder massor av temperamentsfulla trailcyklar som briljerar nästan oavsett vad du utsätter dem för, det här är ett smart val både för den erfarna cyklisten som vill kunna maximera hastigheten och även för ambitiösa nybörjare som vill ha en smakstart på karriären. Och vi överdriver inte när vi påstår att alla modeller levererar högvis av körglädje och effektiv bromsförmåga samt gör din vardag mer äventyrlig, mycket snabbare och mer intressant.

Mångsidiga stigcyklar för hissnande repor i utmanande skogsterräng

Här hittar du allt från rappa hardtails som trivs på alla typer av underlag till heldämpade stigmonster som tar dig på hissnande repor i branterna. Det här är underhållande cyklar och ett smart val för äventyrliga fartdårar som vill kunna ge sig ut på tekniskt krävande rundor utan att behöva vara orolig för vilken typ av underlag som följer härnäst? Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst trampar uppför kebnekaise eller helt enkelt trivs bäst ute bland spenaten för de levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag.

Oavsett vilken hjulstorlek du väljer så kan du alltid hitta en kombination som levererar bra grepp, effektiv kinematik, rätt hastighet och stabil kursstabilitet, vilket i praktiken innebär ökad trygghet ute i terrängen. Det här är hojar som går precis lika bra utför som uppför, och samtliga modeller besitter lekfullhet, stabilitet, effektiv kraftöverföring och känns precis lika hemma på din lokala slinga som på outforskade leder i vacker svensk fjällmiljö. Tack vare kombinationen av en välbalanserad geometri och dämpning med högvis av inställningsmöjligheter så sväljer de glupskt och effektivt allt i sin väg. Och oavsett vilken typ av Trailcykel du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Atletiska glädjespridare och vansinnigt underhållande mångsysslare 

En stigcykel bör givetvis vara både rapp, kvick, lätthanterlig, effektiv, pålitlig och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på absolut största allvar och det är därför samtliga våra trailcyklar är ibland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannen och alla stallkompisar ute i den kuperade terrängen. 

Men har inte en mångsidig trailcykel en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer skapa hälsosammare vanor och du kommer värna om miljön samtidigt som du har galet skoj när du flyger fram ute bland stock och sten. Och oavsett vilken modell du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Underhållande cyklar som ser till att du kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av hög hastighet och nästan gränslös framkomlighet så är en mångsidig stigcykel kanske det perfekta hjälpmedlet! Och du kan vara lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. 

Är du på jakt efter ett underhållande träningsredskap som förädlar både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp skogsmissil som ser till att du kan hantera aggressiva spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt? En inställsam skogshoj för hissnande utförslöpor i bikeparken? Eller har du helt enkelt tröttnat på ditt stela gamla skrälle och siktar på att ha så mycket roligt som möjligt i sadeln, ja då är en Trailcykel troligen ditt nya vapen. Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hoj du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya mountainbike innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt Trail?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ MTB som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra Trailcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Smidigt och enkelt att köpa stigcykel från oss på SpoBik

Att köpa stigcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya hoj har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!