Filter
Sortera
Visar 232 produkter

Klassiska stadscyklar för vardagsbruk, jobbresan och kortare utflykter. Dessa cyklar är i regel fullt utrustade med korgar, skärmar och pakethållare. De flesta dam- & herrcyklar har hållbara inkapslade växlar, från 3 till 11 växlar, som minskar underhållet och har både fot- och handbroms vilken ökar möjligheten att ta dig fram säkert i trafiken.

Hos oss hittar du herrcyklar för både han, hen och hon!

Letar du efter en lätthanterlig herrcykel med klassiskt raka former, en bekväm körställning och massor av extrautrustning så har du klickat dig fram till det rätta stället! Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av herrcyklar från välkända skandinaviska tillverkare som Kronan, Skeppshult, Nishiki, Batavus samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Här hittar du gentlemannamässiga cyklar med traditionella ramformer som i de flesta fall redan från start är utrustade med både stänkskärmar, pakethållare, kedjeskydd, belysning, pålitliga bromsar, lås och vanligtvis har de även inkapslade navväxlar som borgar för pålitlig funktion och minimalt med underhåll. Och som grädde på moset så erbjuder vi alltid bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en herrcykel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer avancerade standardcyklar 

Hos oss hittar du en rad olika typer av herrcyklar, allt från lite enklare varianterna för dig som bara vill ha något att cykla korta sträckor på till dig som vill ha högklassigt svenskt hantverk med handgjorda lädersadlar och massor av extrautrustning. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. För dig som vill uppleva lugnt avslappnande cykelutflykter eller ofta kör kortare sträckor i stan, och som vill skaffa en herrcykel som "bara funkar" skall definitivt fortsätta titta på dessa traditionella cyklar för gentlemän.

Funktionella, slitstarka och kravlösa cyklar som tål att användas

En klassisk herrcykel är bekväm, praktisk, slitstark och kravlös cykel som tål att användas alla dagar i veckan, dessutom hela året runt. Du som pendlar eller cyklar dagligen sparar massor av pengar, skonar vår underbara miljön och bygger samtidigt upp din kondition. En traditionell herrcykel klarar att stå parkerad utomhus, i både ur och skur och den ställer heller inga speciella krav på cyklistens klädsel. Du ska helt enkelt kunna hoppa på cykeln som du står och går... och det ska finnas plats för bagage på den stabila och vettigt utformade pakethållaren. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare cykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din nya cykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Behöver du hjälp med att hitta rätt herrcykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av herrcykel som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om alla våra cyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa herrcykel online från Spobik

Att köpa herrcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!