Det finns inga produkter som matchar urvalet

Här hittar du hela vårt sortiment av touringramar, där samtliga ramar är utvalda med omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa robusta ramar har en egenskaper som gör din vardag mer praktisk, mer mångsidig och mer underhållande. Och oavsett vilken ram du väljer så kan vi garantera att samtliga modeller levererar högvis av bekvämlighet, framkomlighet och cykelglädje. 

Körställningen ligger oftast åt det mer upprätta hållet, vilket både ökar bekvämligheten och ger god uppsikt över omgivningen. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du trampar ifrån sambon eller grannen på cykelbanan eller grusvägen. 

Det här är cyklar med en imponerande bred repertoar som levererar trygg framkomlighet på alla typer av underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till kuperade skogsstigar. Optimala redskap för pendlare och vardagscyklister som prioriterar solid funktion och underhållande körglädje men samtidigt vill slippa oroa sig för vilket underlag som kommer härnäst på rundan.

Touringramar till din cykel på Spobik.se

Touringramar för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt fina utbud av touringramar, och här handlar det uteslutande om komfortabla, smidiga och praktiska cyklar som alltid ställer upp. Har du redan planerat in cykelsemestern i kalendern och vill spendera den på din alldeles egenkomponerade cykel? Då behöver du troligen en touringram som är tuff att klara även stora mängder packning. Gemensamt för dessa mångsidiga redskap är kombinationen av imponerande lastförmåga och smidig funktionalitet.

Vi erbjuder olika modeller av touringramar, så oavsett om du planerar att skapa en snabb cykel för grusväg eller om du vill ha en som klarar riktigt feta däck för utmanande äventyr upp i fjällen så ha vi det du söker. Körställningen är nästan alltid lite mer upprätt, vilket både ökar bekvämligheten och ger en tydlig uppsikt över omgivningen. Dessa körglada transportmedel är ofta utrustade med lite grövre däck för att säkerställa framkomligheten på olika sorters underlag och även minimera risken för trista punkteringar. 

Potenta packåsnor som både är pålitliga, robusta, pigga och rappa

En bra touringcykel ska vara både lätthanterlig, tålig, smidig, kvick, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra touringramar bland de mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer äventyrlig och betydligt mer intressant.

Det här är kraftfulla cyklar med en imponerande bred repertoar som levererar klassledande framkomlighet på nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som obekymrat vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt och knagglig kullersten till kuperade skogsstigar. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Optimala redskap för cyklister som prioriterar solid funktion och underhållande körglädje men samtidigt inte vill behöva oroa sig för vilket underlag som kommer härnäst.

En underhållande tvåhjuling som skapar hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av nästan gränslös framkomlighet och praktisk funktion så är en touringcykel kanske det perfekta redskapet! Hos oss hittar du ett brett utbud av touringramar, och oavsett vilken ram du slutligen väljer så levererar vi den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt touringram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av ram som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra touringramar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa touringram från Spobik

Att köpa touringram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!