Filter
Sortera
Visar 6 produkter

När skandinaviskt design förenas med ett globalt kunnande blir resultatet ett kvalitetsbygge av högsta kaliber, och som dessutom är otroligt inspirerande och roligt att cykla på. MADE bygger svenskdesignade cyklar vars primära målsättning är att skapa moderna, pålitliga och funktionella cyklar som utan problem står pall för vårt lite tuffare nordiskt klimat, vilket borgar för att cyklarna håller i både ur och skur samt dessutom år efter år.

Oavsett om det gäller utformning, funktion och kvalitet så lämnar MADE aldrig något åt slumpen, det här är genomtänkta cyklar som utstrålar välbalanserad harmoni i varje liten detalj. Tillverkningen är global, men större delen av modellerna tillverkas faktiskt i Europa och all design samt sammansättning av specifikationer sker här hemma i Jönköping. Sen skadar det ju inte att någon av alla våra välmeriterade montörer lägger sina trygga händer på den sista, och kanske viktigaste, delen av produktionslinan. Denna sista slutmontering innebär finjustering och en noggrann översyn av cykelns samtliga komponenter, och den sker givetvis alltid här hemma i Sverige.

Made-cyklar

Made är ett cykelmärke som lanserades så sent som 2017 men har ändå kommit att bli en stor favorit bland såväl pendlare som racercyklister, även om Mades sortiment främst består av klassiska damcyklar och barncyklar. Men de är inte enbart pendlare och Vätternrundan-cyklister som fått upp ögonen för detta varumärke. Samma år som Made lanserades så blev deras klassiska damcykel Made Linde utsedd till Sveriges bästa damcykel av Aftonbladet. Så om du är på jakt efter en vinnare är du på jakt efter en Made-cykel.

Made – testvinnare

Made Linde blev bäst i test när aftonbladet satte ett helt gäng damcyklar på prov. Testet pågick under en veckas tid där man kollade allt från komfort till funktionalitet och kvalitet. På samtliga punkter gjorde Made Linde succé och kanske framförallt vad gäller komfort! För har du någon gång förr hört någon säga att det känns som att sitta i en skön fåtölj när det i själva verket sitter och trampar på en cykel? Nej, inte vi heller! Motiveringen löd ”Made Linde är superbekväm, gedigen och har många bra tillbehör.”

Om man ska lita på aftonbladets utlåtande så finns det helt ingen bättre damcykel än just Made Linde. De är en komplett cykel med alla tillbehör du kan tänka behövas som stänkskärmar, gelsadel, cykelkorg, ringklocka, belysnings etc.

Made – här finns en cykel för alla

Oavsett om du letar efter en racercykel eller en hybridcykel så hittar du den här bland Made-cyklarna. Har du ett barn hemma som letar efter sin första MTB eller kanske en mer klassisk barncykel med praktiska tillbehör så finner du den här också. Det som är toppen med Made-barncyklar är att man tack vare dess nätta konstruktion lyckats bibehålla en väldigt låg vikt, vilket gör dem både roligare och lättare att cykla på. Det här med låg vikt är något som återkommer genom hela Mades cykelsortiment, allt för att de ska vara så bekvämt och lätt som möjligt att cykla på.

Made har dessutom tagit fram riktigt snabba hybrider i både dam- och herrmodell, vilket är toppen! Eftersom killar och tjejers kroppsuppbyggnad skiljer sig åt. Sen ska man såklart inte stirra sig blind på det, utan du ska välja den Made-cykeln som du gillar allra mest.

Köp Made-cykel på nätet

Vi är den enda återförsäljaren av Made på nätet så om du letar efter en Made-cykel online så är det här du ska leta. Om du vill ha hjälp att välja rätt Made-cykel för just dig kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst, de kan allt om Made och hjälper dig mer än gärna att hitta en cykel som är made just for you! Om du exempelvis skulle vilja ha nya stänkskärmar eller en flaskhållare till din Made så lägg de i samma beställning så ser vi till att allt är monterat på din Made-cykel innan vi levererar den fraktfritt hem till din dörr.