Filter
Sortera
Visar 15 produkter

Här hittar du axelväskor som alla kan göra ditt liv i sadeln lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga väskor har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska börja jobba som cykelbud, köra långa söndagsrundor med kompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av allt du villa kunna få med dig.Letar efter en smidig liten axelväska i mjuk textil eller letar du efter en större modell i slitstarkt läder med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa axelväska hos oss på SpoBik! 

Vi har axelväskor i en rad olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du kan transportera allt du behöver för att underlätta din vanliga vardag. Många av modellerna har en tydligt urban känsla men samtliga håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar. Merparten har även en praktisk interiör med avdelare och dedikerat fack för en laptop, de är oftast försedd med traditionella bärhandtag och en axelrem med smidig justering. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av axelväskor som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av axelväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många fler!

Axelväskor

Här hittar du axelväskorna som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt. Och avsett om du ska börja jobba som cykelbud, köra långa söndagsrundor med kompisarna eller pendla till kontoret så kan det kännas tryggt att säkerställa säker transport av allt du villa kunna få med dig. Letar efter en smidig liten axelväska i mjuk textil eller letar du efter en större modell i slitstarkt läder med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa axelväska hos oss på SpoBik! 

Vi har axelväskor i en rad olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du kan transportera allt du behöver för att underlätta din vanliga vardag. Många av modellerna är vattentäta men samtliga håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar oavsett väderförhållandena. Merparten har även en praktisk interiör med avdelare och dedikerat fack för en laptop, de är oftast försedd med traditionella bärhandtag och en axelrem med smidig justering. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av axelväskor som gör ditt liv i sadeln till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat.

Personlig hjälp med att hitta rätt axelväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken axelväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa axelväska från oss på Spobik

Att köpa axelväska från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av axelväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många, många fler!