Filter
Sortera
Visar 5 produkter

Här hittar du samtliga våra trainers med rulle mot bakhjulet som ser till att du kan fortsätta träna när hösten kommer och förhållandena slutligen sätter stopp för årets utomhuscykling, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. En modern trainer med rulle mot bakhjulet funkar lika bra för nybörjaren som vill komma väl förberedd till vårsäsongen som för lite mer erfarna cyklister som vill bevara eller bättra på formen inför den säsong som komma skall.

Och oavsett om du letar efter en lite enklare trainer med rulle mot bakhjulet eller en smart trainer med rulle mot bakhjulet så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Nedan hittar du en rad olika typer av trainers med rulle mot bakhjulet i olika prisklasser, men gemensamt för samtliga modeller är att de är effektiva träningsredskap som är designade för att du ska kunna ta din cykling till nästa nivå. Vill säljer endast modeller som är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.

Rulle mot bakhjulet - Cykeltrainer online på Spobik.se

Trainer med rulle mot bakhjulet

Här hittar du trainers som har en mekanisk rulle mot bakhjulethär ligger endast bakdäcket an mot rullen och trainern monteras direkt på cykelns bakre hjulaxel. Du kan sedan ändra rullens motståndsnivån antingen via vätskemotstånd eller via magnetiskt motstånd. Vätskemotståndet har den egenskapen att det blir tyngre motstånd ju hårdare du trampar och du slipper vara beroende av en elektrisk anslutning. Det magnetiska motståndet har liknande egenskaper, med den skillnaden att du själv kan styra över vilken nivå av motstånd som du vill ha. Många magnetiska trainers är även interaktivt "smarta", vilket enkelt förklarat innebär att motståndet styrs automatiskt via den applikation som du föredrar att koppla upp dig mot. För att få pålitlig funktion rekommenderar vi att du använder riktiga trainerdäck om du planerar att skaffa någon av ovanstående typer av cykeltrainer.

Träningsredskapet som ständigt ökar i populäritet!

Förr var inomhuscykling i princip en otänkbar idé, det skedde bara under de allra värsta väderförhållandena eller när idrottare skulle återhämta sig från skador med olika former av rehabilitering. Nu för tiden är det däremot mycket vanligt för alla typer av cyklister (både glada amatörer och inbitna cykelproffs) att fortsätta med sin inomhusträning med en trainer med rulle mot bakhjulet under årets mörkare halvår. Varför ska du låta dåligt väder och vinterkyla hindra en från att göra det du verkligen gilllar? Att cykla inomhus på en cykeltrainer ökar ständigt i populäritet, och vi på SpoBik är inte det minsta förvånade. Dels för att det är en säker, smidig, praktisk och effektiv motionsform och dels för att du kan nyttja din vanliga cykel året runt. En cykeltrainer med rulle mot bakhjulet tar inte speciellt mycket plats och det går blixtsnabbt att plocka fram den och ställa undan den när du har avslutat ditt träningspass.

En smart trainer med rulle mot bakhjulet öppnar den virtuella världen

Med en smart trainer med rulle mot bakhjulet öppnar du upp porten till den spännande virtuella cykelvärlden, vilket gör att du kan träna och tävla med hjälp av appar som Zwift, Rouvy, TrainerRoad, Kinomap, Bikevo, Sufferfest med flera. För att du ska kunna göra detta krävs det att du skaffar en trainer som är utrustad med ANT+ eller Bluetooth så att du enkelt kan koppla upp dig mot din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Att koppla upp sig mot applikationer som t.ex Zwift innebär bland annat att programvaran kan reglera din smarta trainers motstånd, allt för att göra din träning så verklighetstrogen som möjligt. Så när du anländer till uppförsbacken så kommer motståndet automatiskt öka, för att sedan automatiskt sänkas när du flyger fram i nerförsbackarna. Många av smarta trainers medger även att du kan ta del av massor av information i realtid som t ex hastighet, kadens och puls. Vilket kan vara extremt användbart när du vill föra statistik över din träning och följa upp för att se hur din utvecklingskurva ser ut i hårda siffror.

Enkelt att köpa trainer med rulle mot bakhjulet från SpoBik

Att köpa cykeltrainer med rulle mot bakhjulet från oss på SpoBik är enkelt, smidigt och bekvämt... utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. För att hitta den trainer som passar just dig kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter. Där kan du filtrera på allt från pris, till typ av motstånd och trådlösa anslutningsmöjligheter. Om det här med trainer med rulle mot bakhjulet är nytt för dig så rekommenderar vi dig att kontakta någon av våra experter i kundtjänst via telefon, e-post eller chatt... du väljer själv! De kan allt om våra cykeltrainers med rulle mot bakhjulet och hjälper dig gärna att hitta den modell som passar bäst för just dina behov. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Vill säljer endast modeller som är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.