Filter
Sortera
Visar 57 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av väskor som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska börja jobba som cykelbud, köra långa söndagsrundor med kompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av allt du villa kunna få med dig. Letar efter en smidig liten väska i mjuk textil eller letar du efter en större modell i slitstarkt läder med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att kunna hitta din nästa väska hos oss på SpoBik! Vi hjälper dig på vägen gällande din nya väska, men äventyret – det får du uppleva på egen hand, eller med en god vän.

Vi har väskor i en rad olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du kan transportera allt du behöver för att underlätta din äventyr. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av väskor som gör ditt liv till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat. Hos oss på SpoBik så hittar du väskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många fler!

Väska vandring - Köp Väskor för vandring på Spobik.se

Olika väskor av alla de sorter

Här hittar du väskor som alla kan gör livet lite smidigare och mycket mera praktiskt, ett nästan självklart val för dig som vill kunna få med dig alla prylarna på ett smidigt, säkert och pålitligt sätt. Ska du ut på långresa? Ska du börja jobbpendla? Kanske på en härlig långsemester utomlands med sambon eller på en kort weekendsresa med kompisgänget? Hos oss hittar du både hårda, mjuka, stora och små väskor! Men nästan oavsett vilken du slutligen väljer så ser de alla till att du kan strukturera packningen inför resan. Inte nog med att de skyddar dina prylar från stötar och slag utan de är även smidiga och enkel att kunna ta med sig. Merparten av modellerna har en robust känsla och samtliga modeller håller dina tillhörigheter i tryggt och säkert förvar. Många modeller har en interiör med avdelare och dedikerat fack för en laptop, de är oftast försedd med traditionella bärhandtag eller en smidig rem som är enkel att justera. Och oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa eller bara ta tåget till grannkommunen så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av alla dina favoritprylar.

Personlig hjälp med att hitta rätt väska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken väska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa väskor från oss på Spobik

Att köpa väska från oss på SpoBik är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt väska så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!