Filter
Sortera
Visar 19 produkter

Här hittar du datorväskor som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga väskor har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina mest värdefulla prylar. Letar efter en smidig liten axelväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark ryggsäcksmodell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa datorväska hos oss på SpoBik! 

Vi har datorväskor i en rad olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina laptop och underlätta din vanliga vardag. Många av modellerna har en tydligt urban känsla men samtliga håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar. Merparten har även en praktisk interiör med avdelare alltid ett dedikerat fack för en laptop, de är oftast försedd med traditionella bärhandtag eller axelremmar med smidig justering. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av datorväskor som gör ditt liv till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av datorväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många fler!

Datorväskor

Här hittar du datorväskor som alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och oavsett om du främst ska cykelpendla till jobbet eller ska ta pendeltåget till kontoret så kan det kännas tryggt att säkerställa säker transport av dina värdefulla datorprylar. Letar efter en smidig liten axelväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark ryggsäcksmodell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa datorväska hos oss på SpoBik! 

Vi har datorväskor i en rad olika storlekar som alla har det gemensamt att de ser till att du tryggt kan transportera dina laptop och underlätta din vanliga vardag. Många av modellerna är vattentät men samtliga håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar. Merparten har även en praktisk interiör med avdelare alltid ett dedikerat fack för en laptop, de är oftast försedd med traditionella bärhandtag eller axelremmar med smidig justering. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av datorväskor som gör ditt liv till en smidig upplevelse och vi erbjuder en rad olika fabrikat.

Personlig hjälp med att hitta rätt datorväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken datorväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa datorväska från oss på Spobik

Att köpa datorväska från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika datorväska från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn och många, många fler!