Filter
Sortera
Visar 70 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av transportvagnar (även kallad cykelkärra), och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för både kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Ibland räcker cykeln inte till för att få med sig alla de saker man kan tänkas behövs och då är det extremt praktiskt med entransportvagn. Här hittar du cykelkärror i olika storlekar och i olika utföranden samt även monteringstillbehör som kan behövas för att transportvagnen ska sitta fast ordentligt i cykeln. Och oavsett om du är på jakt efter en smidig liten vagn som lätt kan fällas ihop eller en robust transportvagn för strapatsrika semesterresor i olika typer av terräng så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Vi har ett omfattande sortiment av transportvagnarna som gör ditt liv till en betydligt smidigare och mycket mer effektiv upplevelse! Skulle det vara så att du söker cykelvagnar specifikt för transport av barn så hittar du dem istället under kategorin cykla med barn. Här hos oss på SpoBik så hittar du flera olika typer av transportvagnar från väl kända varumärken som t ex Topeak, Cavo, TEC, Aim, XLC och många, många fler.

Transportvagnar

Här hittar du hela vårt sortiment av transportvagnar (även kallad cykelkärror), och oavsett om du är på jakt efter en smidig liten vagn som lätt kan fällas ihop eller en robust transportvagn för strapatsrika semesterresor i olika typer av terräng så kommer du att hitta det du söker. Vi har ett omfattande sortiment av transportvagnarna som gör ditt liv till en betydligt smidigare, mer effektiv och mycket mer praktisk upplevelse! Skulle det vara så att du söker cykelvagnar specifikt för transport av barn så hittar du dem istället under kategorin cykla med barn.

Ibland räcker ju cykeln inte till för att få med sig alla de saker man kan tänkas behöva och då är det praktiskt med en transportvagn. Här hittar du cykelkärror och vagnar i olika storlekar och i lite olika utföranden samt även monteringstillbehör som kan behövas för att transportvagnen ska sitta fast ordentligt i cykeln. 

Personlig hjälp med att hitta rätt transportvagn?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken transportvagn som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av transportvagnar och hjälper dig mer än gärna att hitta prylen som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa transportvagnar från oss på Spobik

Att köpa transportvagnar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt vagn så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du flera olika typer av transportvagnar från väl kända varumärken som t ex Topeak, Cavo, TEC, Aim, XLC och många, många fler.