Filter
Sortera
Visar 222 produkter

Huvudbonader

När kylan börjar bli allt mer påtaglig när du är ute och cyklar kan det vara dags att införskaffa en cykelmössa eller ett cykelpannband. Faktum är att huvudet kanske är den viktigaste delen att hålla varm eftersom den största delen av kroppsvärmen förloras via huvudet. Med denna insikt kan ni säkert förstå hur viktigt det är att vara snäll mot sitt huvud och hålla det varmt. På samma sätt som det är viktigt att skydda huvudet kalla dagar så är det lika viktigt att skydda det under varma dagar. När du vill skydda ditt huvud under soliga dagar så är en kepa eller bandana perfekt.

Olika typer av cykelhuvudbonader

Hos oss hittar du olika typer av huvudbonader som passar utmärkt vid cykling. Vi har hjälmmössor som ryms bra under cykelhjälmen, ansiktsmasker för de riktigt frusna, bandanas och kepsar för soliga dagar, buffar som kan användas som både halsduk och mössa samt pannband för dig som vill skydda öronen. Så oavsett vilken typ av huvudbonad du är ute efter till när du cyklar så hittar du det här.

Vi har cykelmössor och cykelpannband från välkända varumärken som Endura, GripGrab, Bontrager, Mavic, Shimano, BBB, Scott, Capo och många fler.