Filter
Sortera
Visar 7 produkter

Här hittar du våra förvaringspåsar som alla kan göra ditt liv lite torrare, smidigare och mycket mer praktiskt, och de har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Dessa förvaringspåsar ser till du enklare kan strukturera din packning. Ett självklart val för dig som vill kunna förvara dina värdesaker och annat som måste hållas torrt på bästa möjliga sätt. Dessa förvaringspåsar är normalt sett vattensäkrade och håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar oavsett vilken väderlek som gäller för dagen.

En förvaringspåse garanterar pålitligt skydd för det viktigaste du har med dig, oavsett väder eller vind. De går att använda både för löst baggage, eller som innerväskor i din vanliga cykelväska. Vi har både stora och små  - så det är bara att välja och vraka. Och oavsett om du helst köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller dagligen pendlar till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa väl organiserad transport av alla dina prylar. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika typer av förvaringspåsar från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, One, Ortlieb, Spectra, Blackburn, Nordenmark och många, många fler!

Förvaringspåsar

Här hittar du praktiska förvaringspåsar som göra ditt liv lite torrare, smidigare och mycket mer praktiskt. Dessa förvaringspåsar ser till du enklare kan strukturera din packning och är nästan ett självklart val för dig som vill förvara dina värdesaker och annat som måste hållas torrt på bästa möjliga sätt. En bra förvaringspåse är normalt sett vattensäkrade och håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar oavsett vilken väderlek som gäller för dagen.

En förvaringspåse garanterar pålitligt skydd för det viktigaste du har med dig och går att använda både för löst bagage, eller som innerväskor i dina vanliga cykelväskor. Vi har både stora och små  - så det är bara att välja och vraka. Och oavsett om du helst köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller dagligen pendlar till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa väl organiserad och skyddad transport av alla dina prylar.

Personlig hjälp med att hitta rätt förvaringspåsar?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilka förvaringspåsar som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av förvaringspåsar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa förvaringspåsar från oss på Spobik

Att köpa förvaringspåsar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika typer av förvaringspåsar från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, One, Ortlieb, Spectra, Blackburn, Nordenmark och många, många fler!