Det finns inga produkter som matchar urvalet

Här hittar du hela vårt sortiment av cyclocrossramar, där samtliga ramar har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa kraftfulla ramar besitter en egenskaper som kommer göra ditt liv lite mer äventyrligt, mycket roligare och galet mycket snabbare. Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga skogsstigar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla dessa ramar levererar svindlande hastigheter och högvis av körglädje.

Körställningen är alltid framåtlutad och det ökar effektiviteten samt ger en perfekt kombination av komfort och maximal utdelning från varje tramptag. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne och stallkompisarna. En indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa ramar. Men ett faktum kvarstår - Det här är en solid stommen till en rapp tvåhjuling som på ett kvickt och snabbt sätt förflyttar dig precis dit du vill med imponerande precision.

Men har inte cyclocrosscyklar en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du rappt och friktionsfritt glider fram samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Det här är troligen det optimala redskapen för vardagspendlare, äventyrare, och kräsna cyklister som aldrig lämnar något åt slumpen. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mycket mera hälsosamma vanor, eftersom du kommer bygga upp både kondition och styrka på ett effektivt och säkert sätt.

Cyclocrossramar på Spobik.se

Cyclocrossramar för alla av tillfällen och för alla personligheter

Här hittar du vårt sortiment av cyklocrossramar, de finns ju en rad olika typer av snabba cyklar men här handlar det uteslutande om slagkraftiga hojar som funkar på nästan alla typer av underlag och verkligen älskar när det går undan i svängarna. Gemensamt för dessa rappa cyklar är kombinationen av klassledande framkomlighet, effektiv kraftöverföring och hastigheter som nästan får det att svida ögonen. 

Dessa högklassiga stommar sätter fokus på effektivitet och ramarna är anpassade för lite bredare däck som säkerställer framkomligheten på olika typer av underlag samt minimerar risken för trista punkteringar. Körställningen ligger nästan alltid åt det mer aggressiva hållet vilket ser till att du kan nyttja de största muskelgrupperna, och det ökar i sin tur trampeffektiviteten och skapar en högre verkningsgrad. 

Allt från robusta träningsredskap till vassa speedkulor för nästa race

Här hittar du ramar för allt från robusta pendlare till vassa speedkulor med låg vikt och imponerande potent prestanda. Slagkraftiga ramar som oftast kan utrustas med alla tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller ute på stökiga skogsstigar för det levererar rätt hastighet på alla typer av underlag. Och oavsett vilken ram du väljer så är det alltid cyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Slagkraftiga glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En vass cyclocross är både rapp, kvick, effektiv, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra modeller är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du växlar ner och busenkelt trampar ifrån både grannan och bästa kompisen i på slingriga grusvägarna. 

Det här är sportiga stommar som levererar höga hastigheter på de nästan alla typer av underlag, ett självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt och snabbt vill kunna rulla fram oavsett förhållanden. En cyclocross passar både jobbpendlare och  ambitiösa landsvägscyklister som prioriterar mångsidig körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan. Japp, samtliga ramar besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mycket mer intressant.

Underhållande transportmedel som hjälper dig att skapa nya vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Är du på jakt efter ett stabilt träningsredskap som förädlar både lungkapacitet, balans och teknik? En kvick pendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är både praktiskt, rappt och snabbt? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken ram du slutligen väljer så levererar vi den hela vägen hem till din dörr. 

Behöver du personlig hjälp med att hitta rätt cyclocrossram?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av ram som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyclocrossramar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa cyclocrossram från oss på Spobik

Att köpa cyclocrossram hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!