Filter
Sortera
Visar 1571 produkter

Du vill ju kunna träna året runt, och framför allt vill du kunna träna utan att behöva transportera dig till det lokala gymmet? För dig som är cyklist så är någon av alla våra trainers kanske det mest naturliga alternativet, men det finns såklart en rad olika tillfällen då det både är mer underhållande och mer effektivt att träna med ett hemmagym istället. Här hittar du hela vårt sortiment av hemmagym och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Idag kan du hitta nästan all typ av utrustning som är fullt anpassad för träning i hemmet, men givetvis finns det en rad olika faktorer som avgör vad som är smartast att prioritera. Du kanske inte har utrymme för stora träningsmaskiner och därför vill ha ett smidigt litet hemmagym som inte tar lika mycket plats. Och priset är såklart en tungt vägande faktor när det handlar om att införskaffa ett gym till hemmet. Här hos oss på SpoBik hittar du massor olika prisvärda alternativ som alla är anpassade för olika former av daglig träning.

Hemmagym online på Spobik.se

Ett hemmagym för allt och alla...

På avdelningen för hemmagym hittar du uteslutande produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga träningsredskap uppnår du enklare dina mål och du kan träna både kondition, styrka eller rehab i din egen takt. När du väl bestämt dig för att skaffa ett hemmagym med helt egna redskap så kan du dessutom träna både oftare, längre och mer effektivt. Att kunna träna precis när du själv vill sparar tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du hemmagym som passar både dig och övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då är ett hemmagym många gånger det perfekta alternativet. Det kan ju också vara så att du inte får träna ostört hemma och behöver komma bort för att kunna fokusera. I detta fallet är nog gymmet det bästa alternativet för dig. 

Fördelar med ett hemmagym!

 • Alltid öppet
 • Inga långa köer till din älskade favoritredskap
 • Prisvärt alternativ som ser till att du helt slipper löpande kostnader
 • Du kan träna när det passar dig
 • Lågt underhållsbehov
 • Utmärk redskap för din rehab
 • Tar minimalt med plats
 • Många av redskapen kan du till och med ta med på resan
 • Rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
 • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
 • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet

Att köpa hemmagym från SpoBik

Att köpa hemmagym från oss på SpoBik är enkelt, helt utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt redskap så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!