Filter
Sortera
Visar 37 produkter

Ska du ut på resa? Kanske på semester utomlands? Weekendresa med polarna eller åka till den årliga tävlingen i grannkommunen? Här hittar du våra duffelbags som alla gör livet lite smidigare och mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Du hittar modeller i alla möjliga storlekar, men oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du kan strukturera packningen inför resan. Du kan antingen använda dem som en axelremsväska, ryggsäck eller som en helt vanlig bärväska. Det gör att duffel bagen blir väldigt mångsidig och kan anpassas efter de önskemål som gäller för dagen. Något som är väldigt fördelaktigt med just duffelbags är att de är mjuka och kan komprimeras om det är brist på utrymme. Helt perfekt när man reser med bil eller ska ut och flyga, eftersom hårda resväskor inte alls är lika flexibla. 

Och oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa, sticka ner till gymmet eller ta tåget till nästa lokala tävling i grannkommunen så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av allt du kan tänkas behöva få med dig. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika duffelväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Thule, Vaude, Basil, Pro, Scott, Topeak och många, många fler!

Duffelväskor

Här hittar du våra duffelbags som alla gör livet lite enklare och mycket mer praktiskt, och oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du kan strukturera packningen inför resan. Du du hittar modeller i alla möjliga storlekar och kan antingen använda dem som en axelremsväska, ryggsäck eller som en helt vanlig bärväska. Det gör duffelbagen väldigt mångsidig och den kan därmed anpassas i enlighet med de önskemål som gäller för dagen.

Ska du ut på resa? Kanske på semester utomlands? Weekendresa med polarna eller åka till den årliga tävlingen i grannkommunen? Något som är väldigt fördelaktigt med just duffelbags är att de är mjuka och kan komprimeras om det är brist på utrymme. Helt perfekt när man reser med bil eller ska ut och flyga, eftersom hårda resväskor inte alls är lika flexibla. 

Några av de vanligaste användningsområdena för dagens duffelbag är;

  • Resväska
  • Sportväska
  • Helgväska
  • Jaktväska
  • Affärsväska

Men oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa, sticka ner till gymmet eller ta tåget till nästa lokala tävling i grannkommunen så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av allt du kan tänkas behöva få med dig.

Historien bakom duffelbagen

När man tänker på ordet duffelbag så dras tankarna automatiskt till en modern och extremt mångsidig väska. men ordet duffel har anor från så lång tillbaka som på slutet av 1600-talet. Duffel heter en stad i Belgien och ordet har använts för att beskriva en grov ullduk och från början användes för att täcka på båtar. Runt ett sekel senare kom materialet även att användas vid tillverkning av väskor och där och då föddes duffelväskan. Väskmodellen fick däremot sin stora uppsving under 1900-talet och då främst bland surfare och hemvändande soldater. Idag används duffel bagen av mängder av personer och har nästintill ett obegränsat användningsområde.

Personlig hjälp med att hitta rätt duffelväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken duffelväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av duffelväskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa duffelväskor från oss på Spobik

Att köpa duffelväskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika duffelväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Thule, Vaude, Basil, Pro, Scott, Topeak och många, många fler!