Filter
Sortera
Visar 237 produkter

Här hittar du flaskhållarna som skapar förutsättningar för ett väl hydrerat liv av högsta klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Tillgång till vatten kan vara avgörande för om du skall komma i mål på den där viktiga tävlingen eller slippa vingla hem från ett träningspass på favoritrundan. Oavsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så behöver du få med dig tillräckligt med vätska. Infästningen är standardiserad, så du kan välja vilka (de flesta cyklar klarar upp till två stycken) flaskhållare som helst - alla passar! Och oavsett om du letar efter en superlätt i kolfiber, slitstark i Nylon eller en klassisk i aluminium så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Vi har ett omfattande sortiment av flaskhållare som gör ditt liv i sadeln till en 5-stjärnig upplevelse och vi erbjuder allt från tåliga flaskställ i metall till superlätta flaskställ som håller flaskan på plats och ser till att du får med dig ditt vatten. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika flaskhålare från väl kända varumärken som t ex Elite, GribGrab, Scott, Syncros, Cannondale, PRO, BBB, Fox, Camelbak, TEC och många, många fler.

Flaskställ till din cykel på Spobik.se

Flaskhållare

Här hittar du hela vårt sortiment av flaskhållare som tillsammans med vattenflaskan skapar rätt förutsättningar för ett väl hydrerat liv i sadeln, och oavsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så behöver du få med dig tillräckligt med vätska. Infästningen till flaskställen är standardiserad, så du kan välja vilka (de flesta cyklar klarar upp till två stycken) flaskhållare som helst - alla kommer att passa! Och oavsett om du letar efter en superlätt i kolfiber, slitstark i Nylon eller en klassisk i aluminium så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Med en flaskhållare ( ibland även även kallat för flaskställ) monterad på cykelramen har du alltid möjlighet att ta med dig en flaska under turen. Tillgång till vatten kan vara avgörande för om du skall komma i mål på den där viktiga tävlingen eller att slippa vingla hem från ett träningspass på favoritrundan. När du monterat flaskhållaren på cykeln har du alltid vatten inom knappt en armlängs avstånd, under förutsättningarna att du inte glömmer att ta med dig flaskan förstås.

Om du ska köra ett långlopp kan det vara smart att montera på dubbla flaskhållare. Du har då möjlighet att hålla vätskebalansen på en rätt nivå samtidigt som du kan skippa något vattenstopp för att upprätthålla en bra sluttid. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt liv i sadeln till en njutbar upplevelse och vi erbjuder allt från tåliga flaskställ i metall till superlätta flaskställ som håller flaskan på plats och ser till att du får med dig ditt vatten

Vilken flaskhållare ska jag välja?

Oavsett vilken flaskhållare du väljer så kommer de att passa på din cykels infästningen. Om du tillhör dem som byter ut eller plockar bort komponenter från din cykel för att minimera vikten bör du välja en flaskhållare i kolfiber. Det är det lättaste materialet du kan hitta på flaskhållare idag och det är dessutom både slitstarkt och flexibelt. Är du lite mer prismedveten så är en flaskhållare i kolfiber kanske inte helt rätt för dig, välj då istället en flaskhållare i plast, nylon eller aluminium. I övrigt finns det inget särskilt du bör tänka på när det kommer till val av flaskhållare. Det är bara att välja och vraka fritt bland alla våra olika modeller, i olika färger.

Personlig hjälp med att hitta rätt flaskhållare?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av flaskhållare som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika flaskhållare och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa flaskhållare från oss på Spobik

Att köpa flaskhållare från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt flaskhållare så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika flaskhållare från väl kända varumärken som t ex Elite, GribGrab, Scott, Syncros, Cannondale, PRO, BBB, Fox, Camelbak, TEC och många, många fler.