Filter
Sortera
Visar 389 produkter

Flaskhållare till cykel

Under dina cykelturer är det viktigt att fylla på med vatten eftersom du gör dig av med vätska när du tränar. För att alltid ha vatten nära till hands kan du montera ett flaskställ på din cykel eller flaskhållare som det också heter. Flaskhållare är smarta och praktiska och med ett flaskställ monterat på cykeln har du alltid vatten inom knappt en armlängds avstånd. Här hittar du flaskhållare i alla prisklasser och i en mängd härliga färger som blå, grön, röd och lila.

Vilken flaskhållare ska jag välja?

Eftersom att infästningen är standardiserad så kan du välja vilken flaskhållare du vill till din cykel. Oavsett vilken du väljer så kommer den att passa. Däremot finns det flaskställ som passar bättre beroende på vilken cykling du utför som till exempel mtb och landsvägscykling. Cyklar du mtb behöver du ett slittåligt flaskställ men om du cyklar landsvägscykling kan det vara bra att välja en av de lättare flaskhållarna.

Vi har flaskhållare från en mängd olika varumärken som Bontrager, BBB, Elite, Topeak, Planet Bike, Tacx, Pro, Syncros och många fler.