RAWBIKE

Här hittar du vårt sortiment av Rawbike

Elmopeder från Rawbike

Här finner du vårt utbud från Rawbike. Rawbike är en svenskdesignad elmoped klass 2 som kommer i två grymma modeller. Rawbike är en hopfällbar elmoped, vilket gör den till ett utmärkt val att pendla på till jobbet eller att ta med för att glida fram på under semestern. När orken tryter tar du dig fram med hjälp av elmotorn eller fäller ihop den för att lasta in i bagaget på bilen eller på tåget! Med en hopfällbar elmoped som Rawbike tar du dig snabbt och smidigt fram till destinationen, oavsett om du väljer att köra med egen kraft eller med hjälp av elmotorn.

Se alla produkter från Rawbike


Miljöbild på sandfärgad Rawbike elmoped

Rawbike U2 500W Army green

Elmoped RAWBIKE U2

Rawbike U2 är en svenskdesignad klass 2 elmoped med en motor på 500W. Rawbike U2 har smalare däck tillskillnad från Rawbike 4X, vilket gör den perfekt att ta med sig på tåget eller semestern.

Se alla Rawbike U2
Rawbike 4X Sand

Elmoped RAWBIKE 4X

Rawbike 4X är en cool svenskdesignad klass 2 elmoped med en motor på 750W. Rawbike 4X har riktigt grymma 20" däck som tar dig fram på alla väglag, byt till dubbdäck för att köra din Rawbike även på vinterväglag.

Se alla Rawbike 4X

Köp din RAWBIKE tryggt och säkert hos Spobik

Vi erbjuder alltid snabba och säkra leveranser. Spobik är trygg e-handelscertifierade vilket innebär att vi följer alla de riktlinjer som finns för att erbjuda ett säkert köp på nätet.

Kunskapen hos Spobik

Har du några funderingar kring någon utav våra produkter? Vår kundservice besitter stor kunkskap kring våra produkter, kontakta vår kundservice, de är experter på cyklar och allt där till!

Är RAWBIKE en elcykel eller elmoped?

Rawbike U2 & 4X är godkända klass 2 elmopeder.

Hur snabbt går en RAWBIKE?

En Rawbike går upp till 25 km/h med elmotorn, men med hjälp av pedalerna kan du komma upp i högre hastighet. Hastighetsbegränsningar gäller alltid!

Behöver man körkort för att köra en RAWBIKE?

För att köra RAWBIKE krävs det ett förarbevis.

Kan man cykla utan elmotorn igång på sin RAWBIKE?

Självklart! Är batteriet urladdat kan du använda din RAWBIKE precis som en vanlig cykel.rawbike logo