Filter
Sortera
Visar 80 produkter

Här hittar du smidiga små kolsyrepumpar som alla kan göra ditt liv i sadeln lite enklare och lite mer praktiskt, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Om du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med stallkompisarna eller bara pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att ha en smart liten produkt som snabbt ser till att du kan komma upp på cykeln igen efter en punktering. Och oavsett om du letar efter en enkel och smidig liten kolsyrepump eller en lite mer avancerad variant där du kan reglera utsläppet så är vi övertygade om att du hittar produkten hos oss.

Kolsyrepumpen består av ett litet munstycke och en kolsyrepatron som enkelt gängas ihop, du trycker på ventilen som sedan fyller däcket på bara ett par sekunder. Du slipper en massa pillande med traditionella pumpar när du snabbt vill få upp ditt däck till önskat tryck. Vi har kolsyrepumpar för alla hjulstorlekar och samtliga modeller har det gemensamt att de underlättar din vanliga vardag i sadeln. Vårt omfattande sortiment med en rad olika typer av kolsyrepumpar gör ditt liv till en smidig upplevelse och hos oss på SpoBik så hittar du massor av kolsyrepumpar väl kända varumärken som t ex Topeak, Weldtite, BBB, XLC, Zefal, SKS, One, Vittoria, Bontrager, Muc-Off, XLC och många fler!

Kolsyrepump

Här hittar du hela vårt sortiment av smidiga små kolsyrepumpar som alla kan göra ditt liv i sadeln lite enklare och lite mer praktiskt, och oavsett du ska du cykla vätternrundan, köra långa söndagsrundor med kompisarna eller dagligen pendla till jobbet så kan det kännas tryggt att ha en smart liten produkt som snabbt ser till att du kan komma upp på cykeln igen efter en punktering. Det spelar ingen roll om du letar efter en enkel och smidig liten kolsyrepump eller en lite mer avancerad variant där du kan reglera utsläppet för vi är övertygade om att du hittar den rätta produkten hos oss.

Kolsyrepumpen består av ett litet munstycke och en kolsyrepatron som enkelt gängas ihop, du trycker på ventilen som sedan fyller däcket på bara ett par sekunder. Du slipper en massa pillande med traditionella pumpar när du snabbt vill få upp ditt däck till önskat tryck. Vi har kolsyrepumpar för alla hjulstorlekar och samtliga modeller har det gemensamt att de underlättar din vanliga vardag i sadeln.

Välj rätt tillbehör till din kolsyrepump

Du hittar även en hel del tillbehör till kolsyrepumpar i vårt breda sortiment. Vi säljer t ex kolsyrepatroner i olika storlekar, både för racercykeln, mountainbiken och allt däremellan. Du hittar även praktiska silikonskydd som du enkelt kan fästa runt din patron, viket effektivt förhindrar att din hand blir nedkyld när du använder kolsyrepumpen.

Personlig hjälp med att hitta rätt kolsyrepump?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av kolsyrepump som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika kolsyrepumpar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa kolsyrepump från oss på Spobik

Att köpa kolsyrepumpar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt kolsyrepump så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika kolsyrepumpar väl kända varumärken som t ex Topeak, Weldtite, BBB, XLC, Zefal, SKS, One, Vittoria, Bontrager, Muc-Off, XLC och många fler!