Filter
Sortera
Visar 37 produkter

Här hittar du cykelfettet som ser till att cykelns förliga delar förblir smidiga och följsamma oavsett årstid och eller väderförhållanden, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du ska smörja kullagren, kablaget, låscylindern eller kassetten så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Ett kvalitativt fett kan tränga ut fukt, minska friktionen på cykels alla rörliga delar, hålla rosten borta och förhindra att smuts fastnar på fel ställen. Vi har ett omfattande sortiment med massor av olika typer av fett med det gemensamt att de har en formula gör ditt liv lite enklare och alltid levererar snabb och effektiv funktion. Hos oss på SpoBik så hittar du alltid alla möjliga typer av från väl kända varumärken som t ex Muc-Off, Squirt, Weldtite, Shimano, BBB, Park Toll, Motorex och många, många fler.

Cykelfett som är anpassat till cykelns alla rörliga delar

Cykelfett består normalt sett av olja, litium och teflon. Ett högkvalitativt fett kan effektivt tränga ut fukt och minska friktionen på cykels alla rörliga delar, men det kan även hålla rosten borta och förhindra att smuts fastnar på fel ställen. Vi har ett omfattande sortiment med massor av olika typer av fett med det gemensamt att de har en formula gör ditt liv lite enklare och alltid levererar snabb och effektiv funktion.

Smörjmedel till din cykel

Smörjningen är ett viktigt moment för att din kära cykel ska fungera smidigt i olika miljöer och hela året runt. Genom att med jämna mellanrum smörja in cykels olika rörliga delar så minimerar du risken för friktion, rost och därmed både slitage och en massa gnissel. Vi har cykelfett från välkända varumärken som t ex Shimano, Weldtite, Park Tool, Sram, Cyclus Tools, Zipp och många fler.

Det första många kommer att tänka på är troligen att smörja kedjan eftersom den ju driver cykeln framåt, och om kedjan inte är väl smord så blir det ofta tungt att trampa och det skapar en ojämn och lite ryckig gång på cyklingen. Men förutom kedjan finns det en hel del andra komponentersom också mår bra av en rejäl omgång med smörjmedel lite då och då, till exempel:

  • Kullager
  • Vajrar
  • Kassetter
  • Låscylindrar

Personlig hjälp med att hitta rätt cykelfett till just din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av cykelfett som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cykelfett och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst till just din behov.

Enkelt att köpa cykelfett till din cykel från oss på Spobik

Att köpa cykelfett hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Vänta inte, beställ ditt nya smörjmedel redan idag så kommer cyklingen att gå så mycket lättare! Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!