Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Snabba racers för alla tillfällen och alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av rappa racers, de finns ju en rad olika typer av landsvägscyklar men här handlar det uteslutande om snabba och effektiva racercyklar för oss som älskar höga farter. Gemensamt för dessa kvicka cyklar är kombinationen av sportiga drivlinor, effektiv kraftöverföring och höga hastigheter. Vi erbjuder massor av landsvägscyklar från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, MADE, Rock Machine, Superior, Cannondale och Bergamont för att nämna några.

Dessa körglada racers har högklassiga stommar som sätter full fokus på effektivitet och aerodynamik och de är utrustade med smala gummin med lågt rullmotstånd för att säkerställa maximal hastighet på släta underlag. De har alltid pålitliga bromsar som medger snabba stopp och sportiga drivlinor med en utväxling som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över riktigt långa distanser. Körställningen ligger åt det mer aggressiva hållet och ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, vilket både ökar trampeffektiviteten och ger en effektivare kraftöverföring. 

Allt från snabba jobbpendlare till rena speedkulor för nästa tävling

Här hittar du allt från rappa jobbpendlare som ställer upp oavsett körsträcka till speedkulor med potent prestanda och högklassiga detaljer som inte adderar en massa onödig vikt. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Det här är underhållande sportcyklar som ofta kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller ute på slingrande landsvägar för de levererar rätt hastighet på alla typer av släta underlag. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid racercyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En vass racer är både rapp, kvick, effektiv, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra landsvägscyklar är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både grannan, sambon och arbetskompisarna på de släta cykelbanorna. 

Det här är snabba cyklar med en sportig repertoar som levererar höga hastigheter på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt vill kunna rulla fram på slät asfalt oavsett väderförhållanden. Effektiva redskap för kräsna jobbpendlare och landsvägscyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mer intressant.

En vass tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en snabb racer troligen den perfekta motivationen. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Körställningen på en racer är tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap.

Är du på jakt efter en rapp sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken racer du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya landsvägscykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt racer?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av racer som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika racers och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa racer online från oss på Spobik

Att köpa racer hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya racer har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!