Filter
Sortera
Visar 44 produkter

Har ni begränsat med förvaringsutrymme? Då föreslår vi en investering i någon form av smart förvaring! Nedan hittar du olika former av cykelförvaring i en rad olika prisklasser, samtliga produkter gör livet lite mer välorganiserat och de har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en enkel upphängningskrok, ett hopfällbart ställ för bakhjulet eller en praktiskt väggmonterade cykelhållare så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Praktisk förvaring av din cykel

Praktisk förvaring av är något som alla cyklister borde ha i åtanke, då en väl förvarad cykel mår betydligt bättre än en cykel som bara är slängd på marken eller står lutad mot en vägg. Vi på SpoBik erbjuder en rad olika typer av lösningar för förvaring av cyklar, oavsett om du föredrar att ha cykeln hängande i garaget eller stående på golvet nere i cykelrummet

Förvaring i form av väggfästen tillverkas i flera olika varianter, det finns modeller som snyggt visar upp ditt mästerverk genom robust upphängning i det övre ramröret och det finns modeller som tar mindre plats via upphängning av cykel i framhjulet.

Upphängning i framhjulet lämpar sig kanske bäst för förrådet, magasinet eller garaget, där det ofta kan vara lite ont om plats, och du kanske vill ha flera cyklar hängande bredvid varandra. Om du däremot vill visa upp din snygga och ultralätta racer på display i hemma vardagsrummet så rekommenderar vi ett lite mer robust väggfäste där du hänger upp cykeln i det över ramröret. Få konstverk slår denna eleganta form av högklassig väggdekoration!

Förvaring i form av ett traditionellt ställ för bakhjulet passar kanske för dig som inte bor så stort, alternativt för dig vill ha något som är lätt och smidigt att jobba med. Eller helt enkelt ett ställ att bara sätt fast cykeln i när du kommer hem efter en träningsrunda, och sedan slipper du tänka mer på det! Denna typ av ställ funkar också bra om du vill ha cykeln som dekoration men fortfarande vill ha möjligheten att flytta runt cykeln i olika rum.

Men oavsett om du letar efter en upphängningskrok för framhjulet, ett hopfällbart ställ för bakhjulet eller en praktiskt väggmonterade cykelhållare så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Personlig hjälp med att hitta rätt förvaring till din cykel?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av förvaring som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om förvaring av cyklar och hjälper dig gärna att hitta produkten som passar din önskemål.

Enkelt att köpa rätt förvaring till din cykel från oss på Spobik

Att köpa produkter som underlättar förvaringen av dina cyklar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!