Filter
Sortera
Visar 26 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av racer- och gravelcyklar med eldrift, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Dessa kraftfulla tvåhjulingar besitter en repertoar som gör ditt liv lite mer äventyrligt, mycket roligare och betydligt mycket snabbare. Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna briljera på allt från slät asfalt till småstökiga skogsstigar, och vi överdriver inte när vi påstår att alla dessa cyklar levererar högvis av körglädje, imponerande framkomlighet, rätt hastighet och pålitlig bromsförmåga. 

Körställningen är framåtlutad och det ökar effektiviteten samt ger en perfekt kombination av komfort och maximal utdelning från varje tramptag. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån din prylgalna granne och alla kompisar. En indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa racer- och gravelcyklar med eldrift. Men ett par traditionella faktum kvarstår - Det här är effektiva transportmedel som på ett underhållande, snabbt och smärtfritt sätt förflyttar dig precis dit du vill med imponerande precision.

Men har inte racer- och gravelcyklar med elassistans en förfärligt massa läskiga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du rappt och friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och cyklister som som aldrig lämnar något åt slumpen. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mycket mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp både kondition och styrka med din nya cykel med eldrift.

Racer- och gravelcyklar med eldrift för alla personligheter!

Här hittar du hela vårt breda sortiment av racer- och gravelcyklar med eldrift, här handlar det uteslutande om kraftfulla, snabba och effektiva elcyklar för oss som älskar när det går undan i svängarna. Gemensamt för dessa rappa cyklar är kombinationen av sportiga drivlinor, effektiv kraftöverföring och hastigheter som nästan får det att svida ögonen. Vi erbjuder massor av racer- och gravelcyklar med potent eldrift från välkända tillverkare som Trek, Scott, Merida, Rock Machine, Superior, Cannondale och Bergamont för att nämna några.

Dessa körglada racer- och gravelcyklar med elassistans utgår från högklassiga stommar som sätter fokus på både effektivitet samt aerodynamik, och de flesta modellerna är dessutom utrustade med gummin som ger lågt rullmotstånd och säkerställer maximal hastighet. De har alltid pålitliga bromsar som medger snabba stopp och kraftfulla elmotorer i kombination med sportiga drivlinor som ser till att du kan bibehålla höga hastigheter även över långa distanser. Körställningen ligger nästan alltid åt det mer aggressiva hållet vilket ser till att cyklisten kan nyttja de största muskelgrupperna, och det ökar i sin tur trampeffektiviteten och skapar en högre verkningsgrad. 

Allt från rappa pendlare till vassa speedkulor med grym prestanda

Här hittar du allt från rappa jobbpendlare som ställer upp oavsett körsträcka till rena speedkulor med potent prestanda och högklassiga komponenter som inte adderar en massa onödig vikt. Körställningen är tydligt framåtlutad, vilket både ökar effektiviteten och sänker luftmotståndet. Många tror att ett bockstyre är obekvämt men vi vill påstå att det är det mest komfortabla och flexibla styret av alla, vilket du snabbt kommer märka på de lite längre söndagsrundorna i glada stallkamraters sällskap. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Det här är slagkraftiga sportcyklar som ofta kan utrustas med tillbehören som gör dina vardag lite behagligare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät storstadsdjungel eller ute på slingrande grusvägar för det finns modeller som levererar rätt hastighet på alla dessa typer av underlag. Och oavsett vilken hoj du väljer så är det alltid cyklar av högsta kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Praktiska glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

Vassa racer- och gravelcyklar med eldrift är både rappa, kvicka, effektiva, kursstabila och dessutom säkra att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra racer- och gravelcyklar med eldrift är ibland de mest underhållande och mest kompetenta du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du vrider upp assistansnivån ett hack och busenkelt trampar ifrån både grannan, sambon och arbetskompisarna. 

Det här är snabba cyklar med en sportig repertoar som levererar höga hastigheter på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som tryggt och snabbt vill kunna rulla fram oavsett väderförhållanden. Dessa effektiva redskap passar kräsna jobbpendlare och landsvägscyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt vill kunna haka på i klungan av cyklister som är 20 år yngre. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer effektiv och betydligt mer intressant.

En kraftfull tvåhjuling som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är dessa cyklar den perfekta motivationen. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter en rapp sporthoj som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med kompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än hybriden? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken racer du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya landsvägscykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En  racer- och gravelcyklar med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas oftast efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Men oavsett vilket fabrikat eller vilken modell du väljer så kan du vara säker på att systemen kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive när du köper en racer- och gravelcyklar med eldrift från oss på SpoBik.

Hjälp med att hitta rätt racer- och gravelcyklar med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av racer- och gravelcyklar med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa racer- och gravelcyklar med eldrift från Spobik

Att köpa racer- och gravelcyklar med eldrift hos oss är både enkelt och smidigt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya racer- och gravelcyklar med eldrift har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!