Filter
Sortera
Visar 39 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av kompletta komponentgrupper, och samtliga grupper har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oavsett vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt breda sortiment. Och oberoende av om du söker en komponentgrupp från Shimano, SRAM eller Campagnolo så är vi övertygade om att du hittar den grupp som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av kompletta komponentgrupper som passar alla möjliga typer av cyklar (både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end grupper till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för grupp så kommer det göra din cyklingen till en bättre upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du kompletta komponentgrupper från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM och Campagnolo.

Komponentgrupper till din cykel på Spobik.se

Komponentgrupper

Här hittar du hela vårt sortiment av kompletta komponentgrupper, som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt kompletta komponentgrupper, utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika komponentgrupper från olika tillverkare, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oavsett av om du söker en komponentgrupp från Shimano, SRAM eller Campagnolo så är vi övertygade om att du kommer att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end grupper till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för komponentgrupp så gör de cyklingen till en smidigare upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt komponentgrupp till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilka komponentgrupper som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika komponentgrupper och hjälper dig mer än gärna att hitta produkterna som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa kompletta komponentgrupper från oss på Spobik

Att köpa kompletta komponentgrupper från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du kompletta komponentgrupper från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM och Campagnolo.