Filter
Sortera
Visar 168 produkter

Här hittar du kedjor som ser till att du kan trampa vidare på ett effektivt sätt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Att med jämna mellanrum byta kedja sparar din kassett och dina drev, vilket faktiskt är ett enkelt och smidigt sätt att spara pengar. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oavsett vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt breda sortiment. Och oberoende av om du letar efter en kedjor som passa drivlinor från Shimano, SRAM eller Campagnolo så är vi övertygade om att du hittar produkten som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment kedjor som passar alla möjliga typer av cyklar (dessutom både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din cyklingen till en bättre upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du kedjor från väl kända varumärken som t ex Shimano, Sunrace, SRAM, Campagnolo, BBB, Park Tool, Hesling, Electra, Cavo och många, många fler.

Cykelkedja - Cykelkedjor online till din cykel på Spobik.se

Kedjor

Här hittar du hela vårt sortiment av kedjor som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt kedja utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika kedjor och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oberoende av om du letar efter en kedjor som passa drivlinor från Shimano, SRAM eller Campagnolo så är vi helt övertygade om att du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för kedja så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

De flesta har någon gång i livet varit med om att cykelkedjan ”hoppat” eller att den nötts ut och behöver bytas. Cykelkedjor är en förbrukningsvara som både behöver underhållas och bytas om du använder din cykel flitigt. Vilken kedja du behöver eror på vilken cykel du använder, vilken kassett den har och antalet länkar den har.

Personlig hjälp med att hitta rätt kedja till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilken kedja som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika kedjor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa cykelkedjor från oss på Spobik

Att köpa kedjor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du kedjor från väl kända varumärken som t ex Shimano, Sunrace, SRAM, Campagnolo, BBB, Park Tool, Hesling, Electra, Cavo och många, många fler.