Filter
Sortera
Visar 6 produkter

Här hittar du verktygsflaskorna som skapar förutsättningar för ett väl organiserat liv av hög klass, samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Oavsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så kan det vara bra att ha med sig en "räddare i nöden", dessa smidiga verktygsflaskor är helt perfekt när nånting strular ute i skogen eller på landsvägen. Våra verktygsflaskor passar givetvis alla typer av vanliga flaskhållare. Och avsett om du letar efter en liten verktygsflaska eller en stor verktygsflaska är vi övertygade om att du hittar en modell som passar här.

Vi har ett omfattande sortiment av verktygsflaskorna som gör ditt liv i sadeln till en säkrare upplevelse och vi erbjuder en rad olika modeller i olika storlekar. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika verktygsflaskor från väl kända varumärken som t ex Elite, Scott, Syncros, PRO, BBB, TEC och många, många fler.

Verktygsflaskor

Här hittar du hela vårt sortiment av verktygsflaskorna som skapar förutsättningar för ett väl organiserat liv av hög klass, och avsett om du ska cykla vätternrundan eller bara pendla till jobbet så kan det kännas bra att ha med sig en "räddare i nöden", dessa smidiga verktygsflaskor är helt perfekt när nånting strular ute i skogen eller på landsvägen. Våra verktygsflaskor passar givetvis alla typer av vanliga flaskhållare. Och avsett om du letar efter en lite mindre verktygsflaska eller en stor modell så är vi övertygade om att du hittar en modell som passar här. Vi har ett omfattande sortiment av produkterna som gör ditt liv i sadeln till en njutbar upplevelse och vi erbjuder tåliga verktygsflaskor i olika storlekar som ser till att du alltid kan känna dig trygg i sadeln.

Personlig hjälp med att hitta rätt verktygsflaska?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka typer av verktygsflaska som passar bäst för just dina förutsättningar. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika verktygsflaskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa verktygsflaskor från oss på Spobik

Att köpa verktygsflaskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt verktygsflaska så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika verktygsflaskor från väl kända varumärken som t ex Elite, Scott, Syncros, PRO, BBB, TEC och många, många fler.