Filter
Sortera
Visar 29 produkter

Här hittar du kedjeskydd som ser till att du kan trampa vidare på ett säkert sätt, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och precis som namnet antyder så skyddar de alla din kedja, men framförallt så skyddar det dina byxor och strumpor från att bli nedsmutsade fulla av kladdig kedjeolja! Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oavsett vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt breda sortiment. Och oberoende av om du letar efter ett kedjeskydd i stål, aluminium eller plast så är vi övertygade om att du hittar modellen som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment kedjeskydd som passar alla möjliga typer av cyklar (både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din cyklingen till en renare upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du kedjeskydd från väl kända varumärken som t ex Shimano, Sunrace, SRAM, BBB, Evoc, Hesling, Electra, Scott, Gates och många, många fler.

Kedjeskydd till din cykel på Spobik.se

Kedjeskydd

Här hittar du hela vårt sortiment av kedjeskydd som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Och precis som namnet antyder så skyddar de alla din kedja, men framförallt så skyddar det dina byxor och strumpor från att bli nedsmutsade fulla av kladdig kedjeolja! Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt kedjeskydd utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika kedjeskydd och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oberoende av om du letar efter ett kedjeskydd i stål, aluminium eller plast så är vi övertygade om att du kan hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för kedjeskydd så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

Olika typer av kedjeskydd

Det finns tre olika grundtyper utavkedjeskydd och dessa är:

  • Roterande kedjeskydd
  • Heltäckande kedjeskydd
  • Halvtäckande kedjeskydd

Det roterande kedjeskyddet sitter alltid monterad på cykelns vevparti. Dessa sitter ofta på cyklar med fler växlar och de roterar tillsammans med resten av vevpartiet. Det heltäckande kedjeskyddet är precis som du hör på namnet heltäckande och sitter ofta på standardcyklar. Det täcker hela kedjan och fungerar utmärkt för dig som har en standardcykel och som vill skydda kedjan, inte smutsa ner kläderna och se till att inga byxben eller skosnören trasslar in sig. Det halvtäckande kedjeskyddet fungerar precis som det heltäckande kedjeskyddet, men med skillnaden att det halvtäckande skyddet inte har samma inkapsling som det heltäckande skyddet. Halvtäckande skydd är även vanligt förekommande på flertalet cyklar, och då inte enbart standardcyklar utan även en del hybrider.

Personlig hjälp med att hitta rätt kedjeskydd till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilket kedjeskydd som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika kedjeskydd och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa kedjeskydd från oss på Spobik

Att köpa kedjeskydd från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du kedjeskydd från väl kända varumärken som t ex Shimano, Sunrace, SRAM, BBB, Evoc, Hesling, Electra, Scott, Gates och många, många fler.