Filter
Sortera
Visar 1660 produkter

Desto mer du cyklar desto mer behov har cykeln av att regelbundet få en översyn. Sköts cykeln rätt så kommer den hålla längre och du minskar risken för överraskningar när du kommit iväg på cykelturen. Rengöra, pumpa och smörja är de huvudsakliga beståndsdelarna av cykelvård men också att dra åt en och annan mutter då och då.

Cykeltvätt, cykelolja och kedjetvätt - Gör din cykel som ny!

Det är viktigt att ta hand om sin cykel och några gånger per år måste man skämma bort den med en rejäl cykeltvätt. Att underhålla cykeln ger den längre livslängd och dig en roligare cykelupplevelse. Vi har mängder av cykelrengöring att välja bland. Här hittar du bland annat kedjetvätt, cykelolja, cykelfett, polering och rengöringsmedel. Är du osäker på vilken cykelrengöring du behöver så har vi dessutom färdiga rengöringskitt med olika cykelrengöringsprodukter. Förutom rengöringsmedel har vi dessutom tvättborstar och polerdukar som behövs vid cykelrengöring.

Vi har cykeltvätt från flera välkända varumärken som Weldtite, Muc-Off, Rock Shox, Shimano, Park Tool, Pure och många, många fler!