Filter
Sortera
Visar 16 produkter

Vill du se till att din cykel står stabilt när du inte använde den? Då föreslår vi att du skaffar ett cykelställ som med fördel kan placeras på alla former av plana golvytor! Nedan hittar du cykelförvaring i en rad olika prisklasser som alla är avsedda för placering på golvet, samtliga produkter gör livet lite mer välorganiserat och de har valts ut med omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter ett ställ som fästs på cykelns bakgaffel, ett hopfällbart litet displayställ eller ett stort ställ som klarar flera cyklar samtidigt så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment.

Cykelhållare för golv

Älskar du att cykla men saknar både förråd och garage? Plågas du av tanken på att behöva för att lämna din vän på två hjul utomhus? Den kanske bästa lösningen är då ett cykelställ för golvmontering. Denna enkla med smått genialiska lösning ser till att risken för att din cykel ska bli stulen blir avsevärt mycket mindre. Med ett klassiskt golvcykelställ så slår du två flugor i en smäll, dels behöver du inte funder över hur du ska förvara sin cykel samtidigt som du får hjälp med stabiliteten när det blir dags för underhåll av din ögonsten. Och när man tänker efter, hur coolt är det inte att ha sin cykel stående i vardagsrummet eller i hallen? Självklart är det supercoolt! Med hjälp av ett robust cykelställ för golvmontering så skyddar du din cykel från tjuvar och samtidigt kan du imponera på vänner och stallkamrater som kommer på besök.

Vilka är fördelarna med cykelställ för golvmontering?

Inte nog med att du får ett elegant konstverk som står säkert på plana ytor du har även skapat en säker förvaring för din käraste ägodel samtidigt som din sambo får mer yta för sina rabatter. Nedan har vi sammanställt ett par fördelar och riktigt starka argument som du kan ta till hjälp av när du ska övertyga sambon om att hojen bör få ställa cykeln framför soffan i vardagsrummet :-)

  • Det minimerar risken att din cykel blir stulen (och du slipper oroa dig över cykeltjuvar)
  • … vilket i sin tur gör att ni sparar pengar eftersom ni inte behöver investera i en ny cykel
  • Det skapar extra yta vilket ger plats för annat kul åt din partner
  • Ditt eleganta konstverk får uppmärksamheten den så väl förtjänar

Personlig hjälp med att hitta rätt cykelställ för golvmontering till din cykel?

Hos oss hittar du flera olika typer av cykelställ för golvmontering från kända varumärken i en mängd olika utföranden. Vi har cykelhållare som du hänger upp cykeln på både vertikalt och horisontellt. Och nästan oavsett vilken typ av cykel du har så har vi en cykelhållare som kommer att passa. Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av väggförvaring som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om förvaring av cyklar och hjälper dig mer än gärna att hitta en cykelhållare som passar till ditt hem (men att övertyga sambon om att den bör sitta på väggen i vardagsrummet får du göra själv).

Enkelt att köpa cykelställ för golvmontering till din cykel från Spobik

Att köpa cykelställ för golvmontering underlättar förvaringen av dina cyklar hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt tillbehör så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Vi säljer cykelställ för golvmontering från välkända varumärken som Topeak, BBB, PRO, Thule, Park Tool, Elite, Cyclus Tools och många andra kända tillverkare.