Filter
Sortera
Visar 7 produkter

Trainer med roller

En trainer med roller består av 3 stycken (oftast koniska) rullar som cykelns båda hjul rullar på,  det gäller "bara" att trampa på för att skapa stabilitet och rätt balans. Den här typen av trainer kräver ingen som helst montering och den skapar en verklighetstrogen cykelkänsla. Men den ställer samtidigt lite högre krav på din balans än andra typer av trainers. Den kräver en del övning för att du inte ska ramla av och dess förmåga att kunna reglera motståndet, utöver det du kan få med växlarna så är motståndet strikt begränsat.

Träningsredskapet som ständigt ökar i populäritet!

Förr var inomhuscykling i princip en otänkbar idé, det skedde bara under de allra värsta väderförhållandena eller när idrottare skulle återhämta sig från skador med olika former av rehabilitering. Nu för tiden är det däremot mycket vanligt för alla typer av cyklister (både glada amatörer och inbitna cykelproffs) att fortsätta med sin inomhusträning med en trainer med roller under årets mörkare halvår. Varför ska du låta dåligt väder och vinterkyla hindra en från att göra det du verkligen gillar? Att cykla inomhus på en cykeltrainer ökar ständigt i populäritet, och vi på SpoBik är inte det minsta förvånade. Dels för att det är en säker, smidig, praktisk och effektiv motionsform och dels för att du kan nyttja din vanliga cykel året runt. En trainer med roller tar inte speciellt mycket plats och det går blixtsnabbt att plocka fram den och ställa undan den när du har avslutat ditt träningspass.

Enkelt och smidigt att köpa trainer med roller från SpoBik

Att köpa cykeltrainer med roller från oss på SpoBik är enkelt, smidigt och bekvämt... utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. För att hitta den trainer som passar just dig kan du alltid börja med att ta hjälp av våra filter. Där kan du filtrera på allt från pris, till typ av motstånd och trådlösa anslutningsmöjligheter. Om det här med roller är nytt för dig så rekommenderar vi dig att kontakta någon av våra experter i kundtjänst via telefon, e-post eller chatt... du väljer själv! De kan allt om våra trainer med roller och hjälper dig gärna att hitta den modell som passar bäst för just dina behov. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Vill säljer endast modeller som är tillverkade av välrenommerad företag som Wahoo Fitness, Saris, Tacx, Oreka och Elite.