Filter
Sortera
Visar 13 produkter

Ska du ut på långresa? Kanske på en härlig cykelsemester utomlands eller ställa upp i en cykeltävling på annan ort? Här hittar du våra cykeltransportväskor som alla gör resan lite smidigare och mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Du hittar både hårda och mjuka modeller, men oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du kan strukturera packningen inför resan. Med dessa kan du resa vart som helst med din cykel och vara säker på att den anländer i samma fina skick som innan resan. Inte nog med att de skyddar din cykel från hårda stötar från till exempel bagageband och flygtransporten, de är även väldigt smidig och enkel att ta med sig. Ett självklart val för dig som vill skydda cykeln på ett snabbt, smidigt och pålitligt sätt.

Och oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa eller bara ta tåget till nästa lokala tävling i grannkommunen så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina älskad favorit. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika cykeltransportväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Thule, Vaude, BBB, Pro, Scott, Topeak och många, många fler!

Cykeltransportväskor

Här hittar du våra cykeltransportväskor som alla gör resan lite smidigare och mer praktiskt, och ett självklart val för dig som vill skydda cykeln på ett snabbt, smidigt och pålitligt sätt. Ska du ut på långresa? Kanske på en härlig cykelsemester utomlands eller ställa upp i en cykeltävling på annan ort? Med dessa kan du resa vart som helst med din cykel och vara säker på att den anländer i samma fina skick som innan resan.

Du hittar både hårda och mjuka modeller, men oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du kan strukturera packningen inför resan. Inte nog med att de skyddar din cykel från hårda stötar från till exempel bagageband och flygtransporten, de är även väldigt smidig och enkel att ta med sig. Och oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa eller bara ta tåget till nästa lokala tävling i grannkommunen så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina älskad favorit.

Så här packar du cykeln

Med det flesta cykeltransportväskorna monterar du cykeln på en metallram och hjulen i separata placerade fack. Det håller allt på plats och varken cykeln eller hjulen far runt i väskan under själva transporten. Det innebär att du måste ta bort båda hjulen och även pedalerna från din cykel innan du stoppar ner dem i väskan. I vissa cykeltransportväskor finns de dedikerade fack för pedalerna, i annat fall kan man behöva linda in dem i något mjukt och placera dem tillsammans med hjulen. Troligen kommer du även behöva sänka sadeln vilket gör att det kan vara smart att markera din sadelhöjd på sadelstolpen innan du packar ihop allt.. Detsamma gäller för styret, som du dessutom kommer att behöva vrida runt för att kunna stänga väskan. Beroende på väskans storlek kan du behöva plocka isär cykeln ännu mer, men vanligtvis är det bara pedaler och hjul som ska tas loss och styre och sadelhöjd som måste justeras.

Ut och flyga med cykeltransportväska

Ska du ut och flyga med hojen och har en cykeltransportväska så slipper du oftast checka in cykeln som specialbagage, du kan checka in den som vanligt bagage och slipper därmed en massa extra krångel och spar mängder med tid. I längden kommer du dessutom att spara pengar på att använda en cykeltransportväska eftersom du kan checka in cykeln som normalt bagage istället för att betala extra för specialbagage. Om du planerar att dra iväg på cykelsemestrar framöver så rekommenderar vi verkligen att du investerar i en praktisk cykeltransportväska. Ett generellt tips in för din resa är att kontrollera så att du har en försäkring täcker eventuella skador och att du får full ersättning om cykeln skulle bli stulen under resan (och transporten).

Personlig hjälp med att hitta rätt cykeltransportväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken cykeltransportväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika typer av väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt att köpa cykeltransportväska från oss på Spobik

Att köpa cykeltransportväska från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika cykeltransportväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Thule, Vaude, BBB, Pro, Scott, Topeak och många, många fler!