Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Här hittar du våra hjulväskor som alla gör transporten lite smidigare och mer praktiskt, och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Du hittar hjulväskor som klarar cykelhjul upp till 29 tum i storlek, men oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du enklare kan strukturera packningen inför transporten av din cykel. Ett självklart val för dig som vill skydda hjulen på ett snabbt, smidigt och pålitligt sätt.

Samtliga modeller skyddar mot smuts samt har smidiga handtag, och hos oss hittar du både stora och små hjulväskor - så det är bara att välja och vraka. Och oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa eller bara ta bilen till nästa tävling så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina älskade favorithjul. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika hjulväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Zipp, Thule, Continental, BBB, Pro, Bontrager, Campagnolo och många, många fler!

Hjulväskor

Här hittar du våra hjulväskor som alla gör transporten lite smidigare och lite mer praktiskt, ett självklart val för dig som vill skydda hjulen på ett snabbt, smidigt och pålitligt sätt. Här hittar du hjulväskor som klarar cykelhjul med upp till 29 tum i storlek, men oavsett vilken du väljer så ser de alla till att du enklare kan strukturera packningen inför transporten av din cykel.

Samtliga modeller skyddar mot smuts samt är försedda med smidiga bärhandtag, och hos oss hittar du både stora och små hjulväskor - så det är bara att välja och vraka. Oavsett om du ska ut på äventyrlig långresa eller bara ta bilen till nästa tävling så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av dina älskade favorithjul. 

Personlig hjälp med att hitta rätt hjulväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken hjulväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa hjulväskor från oss på Spobik

Att köpa hjulväskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika hjulväskor från väl kända varumärken som t ex Evoc, Zipp, Thule, Continental, BBB, Pro, Bontrager, Campagnolo och många, många fler!