Filter
Sortera
Visar 342 produkter

Här hittar du alla våra packväskor alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt, och samtliga väskor har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Dessa modeller monteras vanligtvis vid sidan om (eller ovanpå) cykelns pakethållare och ser till du enklare kan strukturera din last. Ett självklart val för dig som helst undviker ryggsäck och kanske det smartaste valet för kräsna cyklister som ofta kör lite längre sträckor och gärna vill kunna komma åt sina saker på ett snabbt och smidigt sätt. Många av modellerna har en tydligt urban känsla och många håller dina tillhörigheter i säkert och tryggt förvar oavsett vilken väderlek som gäller för dagen.

Letar efter en smidig liten packväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark modell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa packväska hos oss på SpoBik! Vi har både stora och små packväskor - så det är bara att välja och vraka. Och oavsett om du helst köra avslappnade söndagsrundor med familjen eller dagligen pendlar till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av alla dina prylar. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika packväskor från väl kända varumärken som t ex  Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn, Nordenmark och många, många fler!

Packväskor

Här hittar du alla våra packväskor alla kan göra ditt liv lite smidigare och mycket mer praktiskt. Dessa modeller monteras vanligtvis vid sidan om (eller ovanpå) cykelns pakethållare och ser till du enklare kan strukturera all din last. Ett smart val för dig som helst undviker ryggsäck och kanske det självklara valet för kräsna cyklister som ofta kör lite längre sträckor och gärna vill kunna komma åt sina saker på ett smidigt och enkelt sätt. Många av modellerna har en tydligt urban känsla och många håller dina tillhörigheter i säkert samt tryggt förvar oavsett vilken väderlek som gäller för dagen.

Majoriteten av alla packväskor är utrustade med ett smidigt fäste för att du snabbt ska kunna montera väskan på pakethållaren och sedan enkelt kunna lossa den när du anlänt till din slutliga destination. Dessutom är packväskor oftast utrustade med antingen em axelrem, ett bärhandtag eller ett par ryggsäckremmar som ser till att du enkelt kan bära med dig din packväska när du inte är ute och cyklar.

Letar efter en smidig packväska i mjuk textil eller letar du efter en slitstark modell med massor av smarta fickor och fack? Då kommer du garanterat att hitta din nästa packväska hos oss på SpoBik! Vi har både stora och små packväskor - så det är bara att välja och vraka. Och oavsett om du föredrar avslappnade söndagsrundor med familjen eller dagligen pendlar till jobbet så kan det kännas tryggt att säkerställa smidig transport av alla dina prylar. 

Olika typer av packväskor till cykeln

Det finns en mängd olika typer av packväskor i olika storlekar och i olika utföranden. Vi har packväskor som du kan montera på din främre pakethållare, din bakre pakethållare och vi har packväskor som är speciellt utformade för att passa vissa cykelmodeller. Här hittar du packväskor som du antingen kan fästa ovanpå eller på sidan av din pakethållare. Behöver du kunna få plats med massor av saker på din pakethållare så rekommenderar vi att du väljer en dubbelväska som utnyttjar båda sidorna av din pakethållare. Majoritet av alla alla våra packväskor till pakethållare hos oss är tillverkade i vattentäta material, så att du slipper oroa dig för om dina kläder ska bli blöta eller att dina prylar skall förstöras.

Packväskor till cykelsemestern

Om du planerar att åka på cykelsemester så är packväskan i princip ett oumbärligt hjälpmedel. Ska du vara borta länge så räcker det tyvärr inte med en ryggsäck och en styrväska, utan du kommer behöva utnyttja all den packyta som finns på din cykel för att kunna få med dig allt som behövs på resan. Packväskor finns i en mängd olika storlekar och vissa är riktiga slukhål som rymmer stora volymer av packning. I packväskan är det smart att lägga de saker som du kanske inte behöver komma åt snabbast, som till exempel tält, köksutrustning, ombyte, hygienartiklar och liknande.

Personlig hjälp med att hitta rätt packväska?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilken packväska som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika väskor och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa packväskor från oss på Spobik

Att köpa packväskor från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika packväskor från väl kända varumärken som t ex Topeak, Vaude, Bontrager, Basil, Evoc, Thule, Atran Velo, Pro, OXC, One, Camelbak, Ortlieb, Cavo, Aim, Brook, USWE, Spectra, Blackburn, Nordenmark och många, många fler!