Filter
Sortera
Visar 292 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av mountainbike med eldrift, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Det här är temperamentsfulla cyklar som kombinerar kraftfull eldrift med högklassig framkomlighet samt kvick respons med solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket roligare och galet mycket snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga skogsrepor med stallkamraterna, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna behålla den där genuina cykelkänslan och samtidigt vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för att låren ska ta slut i uppförsbackarna. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på slät asfalt, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för cykeln levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och terrängcyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna och som aldrig lämnar något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... är den inte fullproppad med en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både energi, pengar och tid när du nästan friktionsfritt flyger fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som kanske kan vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån vem som helst i uppförsbackarna. Du kommer dessutom att kunna skapa ännu mera hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp konditionen med din nya MTB med eldrift.

Rappa mountainbike´s med eldrift? Det hittar du alltid hos oss!

Här hittar du hela vårt sortiment av rappa mountainbikes med eldrift, alla modeller kombinerar potenta drivlinor med imponerande framkomlighet med solid stabilitet, och samtliga modeller är galet underhållande nästan oavsett vilket underlag som gäller för dagen. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av mountainbike´s med eldrift från välkända tillverkare som Trek, Scott, Rock Machine, Superior, Merida, Bergamont, Moustache, BH och Cannondale för att nämna några.

Här hittar du temperamentsfulla tvåhjulingar som kombinerar kraftfull eldrift med högklassig framkomlighet samt kvick respons med solid stabilitet, och samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mer äventyrlig, mycket roligare och galet mycket snabbare. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du utan problem att kunna briljera på allt från slät asfalt till stökiga utförslöpor, och vi överdriver inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis med körglädje, imponerande och effektiv bromsförmåga. 

Allt från lite enklare till sylvassa e-MTB´s med potent eldrift

Hos oss hittar du en rad olika typer av mountainbike med eldrift, allt från de lite enklare varianterna för dig som bara vill ha något hjälpsamt som klarar alla typer av underlag till fullt tävlingsklara downhillmonster som tar dig på hissnande repor ute i de stökigaste branterna. Det smarta valet för förnuftiga fartdårar som vill ha lite extra tryck i pedalerna och samtidigt vill kunna ge sig ut på långa rundor utan att behöva vara orolig för att låren ska ta slut i nästa uppförsbacke. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på släta grusvägar, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för den levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag.

En elassisterad MTB är kanske ditt perfekta hjälpmedel?

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du forfarande kunna få njuta av känslan av att enkelt kunna trampa ifrån dina 20 år yngre stallkamrater så är en elassisterad MTB det perfekta hjälpmedlet! Du kommer dessutom att kunna skapa hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror så kommer du kunna bygga upp konditionen med din nya MTB med eldrift. Och oavsett om du väljer att köpa en lite billigare mountainbike med eldrift eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En mountainbike med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Hjälp med att hitta rätt mountainbike med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av mountainbike med eldrift som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt att köpa mountainbike med eldrift från Spobik

Att köpa mountainbike med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya mountainbike med eldrift har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!