Filter
Sortera
Visar 93 produkter

Här hittar du framväxlar som ser till att du kan cykla på ett säkert sätt, samtliga dessa främre växelförare har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Börjar dina gamla främre växelförare bli sliten eller har de redan gått sönder? Vi har alternativen som ser till att du alltid kan känna både dig lugn, säker och trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter en framväxel till din mountainbike-, racer-, hybrid-, standard-, trekking- eller juniorcykel så är vi övertygade om att du hittar modellen som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av framväxlar som är anpassade för alla möjliga typer av cyklar som alla levererar det du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vilket typ av främre växelförare du väljer så gör de cyklingen till en trygg upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av framväxlar från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM, Campagnolo, SunRace och många, många fler.

Framväxel Cykel - Köp Framväxlar till din cykel på Spobik.se

Framväxlar 

Här hittar du hela vårt breda sortiment av framväxlar som kort sagt innehåller allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt framväxel utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. Börjar dina gamla främre växelförare bli sliten eller har de redan gått sönder? Vi har alternativen som ser till att du alltid kan känna både dig lugn, säker och trygg i sadeln.

Här hittar du massor av olika framväxlar och samtliga har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oavsett om du letar efter en framväxel till din mountainbike-, racer-, hybrid-, standard-, trekking- eller juniorcykel så är vi övertygade om att du med största sannolikhet att hitta det du letar efter i vårt imponerande breda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för framväxel så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

Personlig hjälp med att hitta rätt framväxlar

Ibland kan det vara svårt att veta vilken framväxel som passar bäst till just din cykel. För att du lättare ska hitta en framväxel som är kompatibel har vi skapat flera filter för att lätt hitta rätt egenskaper som överensstämmer med det du letar efter i framväxelväg. I stora drag kan man säga att om du har ett växelreglage från t.ex Campagnolo så behöver du välja en framväxel från Campagnolo eftersom olika varumärken inte är kompatibla med varandra när det kommer till både bak- och framväxlar. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika framväxlar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa framväxlar från oss på Spobik

Att köpa framväxlar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du framväxlar från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM, Campagnolo, SunRace och många fler.