Filter
Sortera
Visar 31 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av gymgolv och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Oavsett om du letar efter ett gymgolv i pusselformat för fria vikter, ett dämpande gymgolv på rulle eller en stabil plattform för tyngdlyftning så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Idag kan du hitta nästan all typ av utrustning som är anpassat för gymträning i hemmet, men givetvis finns det en rad olika faktorer som avgör vad som är smartast att prioritera. Priset är såklart en tungt vägande faktor när det handlar om att införskaffa redskap till hemmet. Här hos oss på SpoBik så hittar du alltid prisvärda alternativ som alla är anpassade för olika former av träning.

Gymgolv online på Spobik.se

Gymgolv för allt och alla...

På avdelningen för gymgolv så hittar du produkter som är anpassade för att kunna användas i hemmet. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Att kunna träna precis när du själv vill sparar dessutom massor av tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. Det finns ju en rad olika typer av gymgolv men oavsett om du letar efter ett i pusselformat, ett gymgolv på rulle eller en stabil plattform för att kunna träna tunga lyft så kommer du kunna hitta det du söker hos oss.

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du gymgolv som passar för både för dina och övriga familjemedlemmars önskemål. Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan träning i hemmet vara ett smart alternativ. 

Att köpa gymgolv från SpoBik

Att köpa gymgolv från oss på SpoBik är enkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt produkt så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!