Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Här hittar du barends som skapar förutsättningar för ett mer varierat och mer komfortabelt liv i sadeln, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi har alternativ som alla uppgraderar ditt raka styre och ger dig möjlighet att variera greppet för att på så sätt göra cyklingen mer bekväm och mindre statisk. Men oavsett om du letar efter ett par ultralätta i kolfiber eller ett par ergonomiskt utformade barends som ger extra kraft när du står upp i uppförsbackarna så är vi övertygade om att du hittar produkten som passar just dina önskemål.

Vi har ett omfattande sortiment av barends som alla gör ditt liv i sadeln till en effektivare, säkrare och pålitligare upplevelse och vi erbjuder en rad olika modeller. Vi erbjuder allt från förstklassiga modeller i högklassig kolfiber till lite mer prisvärda varianter i aluminium. Här hos oss på SpoBik så hittar du modeller från väl kända varumärken som t ex BBB, Topeak, XLC, PRO, TEC, Scott, Syncros och många, många fler.

Barends

Här hittar du hela vårt sortiment av barends som faktiskt skapar förutsättningar för ett mer varierat och mer komfortabelt liv i sadeln, och oavsett du letar efter ett par ultralätta i kolfiber eller ett par ergonomiskt utformade barends som ger extra kraft när du står upp i uppförsbackarna så är vi övertygade om att du hittar produkten som passar just dina önskemål. Vi har massor av olika alternativ som alla uppgraderar ditt raka styre och ger dig möjlighet att variera greppet för att på så sätt göra cyklingen mer bekväm och mindre statisk. 

Ett par barends ger dig möjlighet att variera greppet om cykelstyret och gör det betydligt mycket enklare att kunna variera din position i sadeln. Fördelen med att kunna variera sin cykelställningen är man kan avlasta både muskler (speciellt axlar, rygg och nacke) samt leder. Barends är utmärkt för lite längre cykelturer eftersom att det underlättar för dig att hitta en ergonomisk ställning samtidigt som det ger dig bättre grepp och hjälper dig att kunna bibehålla i ett högt tempo.

Vi har ett omfattande sortiment av barends som alla gör ditt liv i sadeln till en effektivare, säkrare och pålitligare upplevelse och vi erbjuder en rad olika modeller. Vi erbjuder allt från förstklassiga modeller i högklassig kolfiber till lite mer prisvärda varianter i aluminium. 

Personlig hjälp med att hitta rätt barends?

Ibland kan det vara svårt att veta vilka barends som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika barends och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa barends från oss på Spobik

Att köpa barends från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt barends så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du barends från väl kända varumärken som t ex BBB, Topeak, XLC, PRO, TEC, Scott, Syncros och många, många fler.