Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Roddmaskin online på Spobik.se

Roddmaskiner för allt och alla 

Att själv kunna styra över träningen spar massor av tid, och det ser dessutom till att du kan motionera betydligt oftare. Här på vår avdelning för roddmaskiner så hittar du uteslutande modeller som är specifikt anpassade för hemmet. Vi vet att vissa dagar kan det vara svårt att att hinna med timmarna på gymmet och då är träning i hemmet det smartaste och effektivaste alternativet. En roddmaskin ser till att du enklare kan uppnå alla dina mål och att du kan lägga fokus både på kondition, styrka eller rehab i din egna takt. Och när du väl bestämt dig för att skaffa en helt egen roddmaskin så kan du dagligen köra både längre, intensivare och mer effektiva träningspass. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du roddmaskiner som passar både dig och övriga familjemedlemmar. Vi har alla lite olika behov och olika livssituationer. En del föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan andra föredrar att komma bort från gymmet för att kunna träna regelbundet med ökad motivation. Många trivs som bäst att träna utan sällskap, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att kunna ta sig till gymmet på daglig basis. Om du har småbarn så kan det ibland vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan en roddmaskin många gånger det smartaste alternativet. Men oavsett vilken grupp du tillhör så är det alltid praktiskt att ha en helt egen roddmaskin, speciellt för dagar då tiden inte räcket till.

Vilka är fördelarna med en roddmaskin?

  • Alltid redo för nästa träningspass
  • Inga långa köer till din älskade favoritmaskin
  • Du kan träna när det passar dig
  • Skonsamt för både leder och knän
  • Utmärk redskap för din rehab
  • Bygger muskler och ökar syreupptagningsförmågan
  • Alternativet som ser till att du slipper löpande kostnader
  • Upptar begränsat med utrymme (speciellt om den är ihopfällbar)
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet

Att köpa roddmaskin från SpoBik

Att köpa en roddmaskin från oss på Spobik är alltid enkelt, helt utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt breda sortiment. Känner du dig fortfarande det minsta osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!