Filter
Sortera
Visar 119 produkter

Här hittar du bromsvajrar som ser till att du kan flyga fram ett säkert och ett smärtfritt sätt, samtliga vajrar har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Börjar din gamla bromsvajer bli sliten eller har den redan gått av? Vi har alternativen som ser till att du alltid kan känna dig lugn, säker och trygg i sadeln. Och oavsett om du letar efter en bromsvajer till din mountainbike-, racer-, hybrid-, standard-, trekking- eller juniorcykel så är vi övertygade om att du hittar vajern som passar bäst till just din cykel här hos oss.

Effektiva bromsar är A och O när det kommer till säkerheten så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsvajrar med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av vajrar för alla möjliga typer av bromsar (för både v-broms, canteliverbroms, mekaniska skivbroms och racerbroms), kort sagt allt du behöver för att du effektivt ska kunna få stopp på din cykel. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vilket typ av bromsvajer du väljer så gör de cyklingen till en trygg upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du olika typer av bromsvajrar (och även tillbehör som t ex ändhylsor) från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM, BBB, Avid, Bontrager, Jagwire, Sunrace, TEC, XLC, PRO, Cavo och många, många fler.

Bromsvajer - Köp Bromsvajrar till din cykel på Spobik.se

Bromsvajrar

Här hittar du hela vårt sortiment av bromsvajrar, och nästan oavsett vilket hölje du letar efter så kommer du att hitta det i vårt breda sortiment. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta högklassiga reservdelar och tillbehör till bromsarna på din älskade cykel. Du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet, dessutom till förmånliga priser. Med lite nya delar och tillbehör så kan bromsarna på din halvtrötta gamla cykel bli som nya, om inte ännu bättre. Här hittar du bromsvajrar som passar bromsarna på din landsvägscykel, hybridcykel, mountainbike eller gravelbike.

Fungerande bromsar är A och O när det kommer till säkerhet så vi rekommenderar verkligen att du ser över din cykels bromsar med jämna mellanrum. Vi har ett omfattande sortiment av olika typer av bromsvajrar som ser till att du effektivt kan få stopp på din cykel.

Personlig hjälp med att hitta rätt bromsvajrar

Ibland kan det vara svårt att veta vilka bromsvajrar som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika bromsvajrar och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa bromsvajrar från Spobik

Att köpa bromsvajrar från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt komponenter så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du bromsvajrar från väl kända varumärken som t ex Shimano, SRAM, BBB, Avid, Bontrager, Jagwire, Sunrace, TEC, XLC, PRO, Cavo och många, många fler.