Filter
Sortera
Visar 406 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av rappa hybrider med hjälpsam eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Och oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare med massor av extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för helt smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för rena njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment.

Körställningen är ofta lite lätt framåtlutad och det ger en perfekt kombination av komfort och maximal utdelning från varje tramptag. Och jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite smått missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår varje gång du nästa friktionsfritt trampar ifrån din prylgalna granne på väg till jobbet. En indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för både han, hen eller hon att använda dessa effektiva hybrider med eldrift. Men ett par traditionella faktum kvarstår - Det här är effektiva transportmedel som på ett underhållande, snabbt och smärtfritt sätt förflyttar dig precis dit du vill med imponerande precision.

Men har inte hybrider med elassistans en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du rappt och friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd samtidigt som du hinner njuta av alla vackra vyer och insupa doften av vår underbara svenska natur. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mycket mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad de flesta tror faktiskt kommer bygga upp både kondition och styrka med din nya hybrid med eldrift.

Här hittar du eldrivna hybrider för både allt och alla!

Här hittar du hela vårt sortiment av elassisterad hybrider, de finns ju en rad olika typer av hybrider (en rapp racehybrid, en robust cityhybrid eller en lite äventyrlig crosshybrid) och här handlar det både om snabba, bekväma, praktiska, djärva och tåliga hybrider. Gemensamt för dessa mångsidiga och populära elcyklar är kombinationen av effektiva drivlinor, smidig framkomlighet och pålitlig funktionalitet. Vi erbjuder massor av olika typer av eldrivna hybrider från välkända skandinaviska tillverkare som Skeppshult, Nishiki, Batavus, Kronan samt Winther och även internationella märken som Trek, Scott, Merida, MADE, Frappé, Rock Machine, Superior, Bergamont och Cannondal för att nämna några.

Det här är kraftfulla cyklar som ofta kan utrustas med de tillbehör som gör dina vardag lite behagligare, lite effektivare och lite smidigare. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst navigerar genom tät stadsdjungel med knagglig kullersten eller lite mer tekniskt utmanande terräng för de levererar riktigt fin framkomlighet på alla typer av släta underlag. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Oavsett vilken typ av eldriven hybrid du väljer så handlar det alltid om cyklar av hög kvalité och givetvis så handlar det uteslutande produkter från välrenommerade varumärken.

Potenta glädjespridare som både är rappa, pigga och kvicka

En hybrid ska vara både lätthanterlig, rapp, smidig, kvick, kursstabil och dessutom säker att använda. Men minst lika viktigt är körglädjen, den bör tas på största allvar och det är därför samtliga våra hybrider är ibland de mest potenta och mest underhållande du kan hitta i hela segmentet. Och jo, vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du vrider upp elmotorns kraft och smärtfritt trampar ifrån både grannan, sambon och kompisarna på de slingriga cykelbanorna. Japp, samtliga modeller besitter egenskaper som gör din vardag mycket snabbare, mer äventyrlig och betydligt mer intressant.

Det här är sportiga elcyklar med en bred repertoar som levererar pålitlig framkomlighet på alla typer av släta underlag, ett nästan självskrivet alternativ för förnuftiga fartdårar som vill kunna rulla fram på allt från slät asfalt till knagglig kullersten. Effektiva redskap för vardagspendlare och kräsna cyklister som prioriterar underhållande körglädje men samtidigt inte vill kunna haka på i klungan när landsvägscyklisterna bränner förbi på cykelbanan.

Kraftfulla elcyklar som kan skapa hälsosammare vanor!

Vill du komma ut och röra på dig lite oftare? Har du kanske inte riktigt samma kondition som tidigare? Har knän och leder börjat strula? Vill du komma igång med att skapa hälsosammare vanor? Vill du få njuta av kombinationen av lågt rullmotstånd och hög hastighet så är en eldriven hybrid kanske det perfekta redskapet. Och du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller hög klass och tål våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar.

Är du på jakt efter en hjälpsam och mångsidig cykel som har potential att förädla både lungkapacitet, balans och teknik? En rapp jobbpendlare som även ställer upp på underhållande helgrundor med stallkompisarna? En pålitligt transportmedel som är betydligt mycket snabbare och rappare än din gamla mountainbike? Hos oss hittar du allt, och oavsett vilken hybrid du slutligen väljer så monterar, justerar och testar vi noggrant din nya cykel innan vi levererar den hela vägen hem till din dörr. 

Motorer och batterier från välrenommerade tillverkare

En standardcykel med eldrift är utrustad med en elektrisk motor som assisterar dig i din cykling, den levererar all den extra kraft som gör att cyklingen känns underbart lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorn hjälper dig så länge du trampar, men så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket tryck dina ben lägger på pedalerna, och det är en fin bonus är att du slipper anlända till cykelturens mål med andan i halsen eller med svetten rinnande i pannan.

Här hemma i Sverige är maxhastigheten för alla typer av elassisterade cyklar reglerad till 25 km/h, det går givetvis cykla betydligt mycket fortare men du får göra hela jobbet själv med hjälp av hederlig gammal muskelkraft. Både förbränningsmotorer och elmotorer kräver någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så utgör elektriciteten dess bränsle och tanken utgörs av ett batteri. Alldeles oavsett vilket fabrikat eller vilken modell av elcykel du väljer från oss på SpoBik så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välrenommerade och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza, Brose och Sport Drive.

Behöver du hjälp med att hitta rätt hybrid med eldrift?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell eller typ av elassisterad hybrid som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om alla våra elcyklar och hjälper dig gärna att hitta rätt modell.

Enkelt och smidigt att köpa hybrid med eldrift från Spobik

Att köpa hybrid med eldrift hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt imponerande omfattande sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya elcykeln blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det vara!