Filter
Sortera
Visar 77 produkter

Ett par skoöverdrag till dina cykelskor ger extra skydd mot vind och väta. De riktigt tighta varianter att dra över skorna ger bättre aerodynamiska egenskaper men skyddar också dina cykelskor så de håller sig fräscha och rena över tid. Välj mellan vind- och vattentäta modeller samt de med extra tjocklek för kyliga rundor eller skoöverdrag som endast täcker främre delen av skon, så kallade tåskydd.

Skoöverdrag

Det finns många anledningar till att införskaffa skoöverdrag, inte minst för att skydda dina cykelskor så det håller längre. Andra fördelar med skoöverdrag är bland annat att det skyddar mot vind och väta och håller dina fötter varma under vintertid. Hos oss kan du välja bland över 100 olika skoöverdrag för antingen sommar, vinter eller årstiderna där emellan. Det flesta av våra skoöverdrag har dessutom reflexdetaljer för att du ska synas bättre i mörkret. Vi har skoöverdrag för alla fötter mellan storlekarna 35-50. Här hittar du skoöverdrag i en mängd fina färger som bland annat gul, grön blå och rosa.

Vi har skoöverdrag från flera välkända varumärken som GripGrab, Endura, Mavic, Velotoze, Shimano, BBB, Defeet, Capo, Pearl Izumi och många fler.