Filter
Sortera
Visar 301 produkter

Här hittar du samtliga våra styren, och alla modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt extremt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter ett ultralätt kolfiberstyre, ett aerodynamiskt styre i aluminium eller ett hederligt stålstyre till din klassiska damcykel så är vi övertygade om att du hittar modeller som passar bäst för just dina förutsättningar här hos oss.

Vi har ett omfattande sortiment av styren som passar alla möjliga typer av cyklar (både till mountainbike, racer, hybrid, gravel, touring, trekking, standard, juniorcyklar, etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för styre så kommer det att uppgradera din upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du styren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, OXC, PRO, XLC, TEC, Zipp, Spectra, One och många, många fler.

Cykelstyre - Köp Styre till din cykel på Spobik.se

Styren

Här hittar du hela vårt breda sortiment av styren som passar alla möjliga typer av cyklar (både mountainbike, racer, hybrid, gravel, cyclocross, touring, trekking, standard etc), kort sagt allt du behöver för att du ska kunna utnyttja din cykels fulla potential på bästa sätt. Nu för tiden behöver du inte ens besöka en cykelbutik för att hitta rätt styre till din cykel utan du kan enkelt och smidigt handla alla prylar här hos oss på nätet och dessutom till förmånliga priser. 

Här hittar du massor av olika styren och samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för funktion, kvalitet och givetvis för sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan cykelbutik och oberoende av om du letar efter ett ultralätt kolfiberstyre, ett aerodynamiskt styre i aluminium eller ett hederligt stålstyre till din klassiska damcykel så är vi övertygade om att du med största sannolikhet att hitta det du söker i vårt imponerande breda sortiment. Här hittar du massor av olika styren till olika typer av cyklar samt i olika former, längder, diametrar. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du väljer för styre så gör de cyklingen till en smidigare och effektivare upplevelse.

Olika typer av cykelstyren

När det kommer till cykelstyren så är det jätteviktigt att välja ett styre som passar just stil, allt för att hitta rätt sittställning, kunna komma upp i höga hastigheter och för att kunna uppnå maximal körglädje. Vilket cykelstyre du ska välja beror på vilken typ cykel du cyklar på, men du kan vara hel lugn för vi har cykelstyren för följande typer av cyklar:

  • Mountainbikes
  • Hybrider
  • Standardcyklar
  • Racercyklar
  • Cyclocross
  • Tempo-/Triathlon
  • Trekking
  • BMX

När det handlar om styren till mountainbikes så finns det flera olika alternativ, du kan välja ett helt rakt styre eller ett så kallat riser- eller sweepstyre. Rise handlar om själva upphöjningen, det vill säga hur mycket uppåtböjt det är från styrstammen upp till där handtagen sitter. Sweep handlar istället om hur mycket styret är böjt mot cyklisten. Och om det skulle vara så att du söker en mer varierad sittställning kan su även montera så kallade barends på styret. Då kan du ytterligare variera ditt grepp och effektivare avlasta både kropp, muskler och leder. Hybridcyklister använder oftast exakt samma typ av styren som MTB-cyklister men ytterst få hybridstyren har någon form av höjning eller böjning utan är nästan jämt helt raka i sin utformning. Cyklar du i stadsmiljö med din hybrid kan du med fördel investera i ett lite samlare styre, vilket gör din cykling smidigare och du kan enklare ta dig fram mellan bilar och andra cyklister.

Cyklar du på en trekkingcykel så kan du välja mellan ett rakt styre eller ett riser- eller sweepstyre. Helst vill man cykla i en lite avslappnande ställning, och då är det bra att ha ett cykelstyre med både hög rise och mycket sweep. De ger dig en behaglig upplevelse och du slipper böja dig framåt fram för att greppa handtagen.

Cyklar du däremot på en landsvägscykel är det absolute ett bockstyre som gäller. Det extremt mångsidiga bockstyret hjälper dig att variera din position maximalt, vilket är särskillt fördelaktigt under lite längre turer. Under större delen av sträckan på din cykeltur kommer du troligen att ha händerna på styret för en bekväm position. När du väl ska börja ta fart med cykeln så bör du använda dig av den nedre delen av styret, det kommer se till att du kan nyttja kroppen största muskelgrupper och samtidigt förhindra att fartvinden sinkar ner dig.

Personlig hjälp med att hitta rätt styre till din cykel

Ibland kan det vara svårt att veta vilket styre som passar bäst till just din cykel. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika styren och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa styre från oss på Spobik

Att köpa styre från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt pryl så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkter så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Här hos oss på SpoBik så hittar du styren från väl kända varumärken som t ex PRO, Bontrager, Trek, OXC, PRO, XLC, TEC, Zipp, Spectra, ONE och många, många fler.