Filter
Sortera
Visar 91 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av kettlebells, och samtliga produkter har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Vi vågar påstår att du kommer få svårt att hitta samma bredd och djup i någon annan butik och nästan oberoende vad du söker så kommer du med största sannolikhet att hitta det i vårt breda sortiment. Och oavsett om du letar efter ett komplett set som är färgkodade, kettlebells som är klädda i dämpande neopren eller en kettlebell i plast så kommer du att hitta det du söker i vårt noga utvalda sortiment. Vi erbjuder allt från förstklassiga high-end produkter till lite mer prisvärda alternativ, men oavsett vad du slutligen väljer för produkt så kommer det göra din träning till en mer komplett och underhållande upplevelse. Här hos oss på SpoBik så hittar du kettlebells från väl kända varumärken som t ex VidaXL, Master Fitness, Casall, Thor Fitness och många, många fler.

Kettlebells - Köp kettlebell på Spobik.se

Kettlebells för allt och alla...

På avdelningen för kettlebells så hittar du uteslutande produkter som är anpassade för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga redskap uppnår du enklare dina mål och du kan bygga muskler och styrka i din egen takt. Träning med kettlebells har verkligen blivit oerhört populärt på senare år, och det har en rad olika fördelar. Att kunna träna precis när du själv vill sparar dessutom massor av tid, och det ser definitivt till att du kan träna oftare. 

Borta bra... men hemma är ändå bäst!

Här hos oss på SpoBik så hittar du kettlebells som passar både dig och övriga familjemedlemmar.  Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då kan träning med kettlebells kan vara ett smart alternativ. 

Fördelar med kettlebells!

  • Du kan träna när det passar dig
  • Inga långa köer till dina älskade favoritredskap
  • Minimalt underhållsbehov
  • Mångsidiga redskap som medger att du kan träna hela kroppen
  • Träna både styrka, rörlighet, balans och koordination via ett och samma redskap
  • Rent och snyggt (precis som du lämnade det!) 
  • Du befinner dig i en behaglig miljö som är helt fri från dålig lukt
  • Du slipper trängseln i de svettiga omklädningsrummet
  • Alternativet som ser till att du slipper löpande kostnader

Att köpa kettlebells från SpoBik

Att köpa kettlebells från oss på SpoBik är busenkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig fortfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt kettlebell så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!