Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Här hittar du massor av pålitliga produkter som är ovärderliga att ha i förbandsväskan om olyckan skulle vara framme. Ett praktiskt första förband (eller First Aid Kit som vissa kallar de) innehåller normalt sett det mesta du kan tänkas behöva och utgör en otroligt billig livförsäkring. Här hittar du t ex tryckförband, ögondusch och blodstoppare som kan vara livsviktigt att ha med sig i packningen. Här hittar du även produkter som är bra att ha vid enklare brännskador, exempelvis kompresser, antiinflamatorisk gel och andra specialanpassade förband. I vissa kit ingår även en räddningsfilt vilket underlättar för att hålla värmen om personen skulle vara chockad, medvetslös eller helt enkelt nedkyld.

Mindre sår och enklare brännskador kan du ta hand om själv men om såret är mer omfattande så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med sjukvården, speciellt om senor eller muskler blivit skadade eller om blödningen är stor att den är svår att stoppa. Vårt generella råd är alltid att kontakta sjukvården om du känner dig minsta osäker. Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika förbandsväskor från väl kända varumärken som innehåller allt du behöver t ex Evoc, Thule, Vaude, Basil, Pro, Topeak och många, många fler!

Första förband

Här hittar du pålitliga produkter som är ovärderliga att ha i förbandsväskan om nu olyckan skulle råka vara framme. Ett praktiskt första förband (eller First Aid Kit som vissa kallar de) innehåller normalt sett det mesta du kan tänkas behöva och utgör en otroligt billig livförsäkring. Här hittar du t ex tryckförband, ögondusch och blodstoppare som kan vara livsviktigt att ha med sig i packningen. Här hittar du även produkter som är bra att ha vid enklare brännskador, exempelvis kompresser, antiinflamatorisk gel och andra specialanpassade förband. I vissa kit ingår även en räddningsfilt vilket underlättar för att hålla värmen om personen skulle vara chockad, medvetslös eller helt enkelt nedkyld.

Mindre sår och enklare brännskador kan du ta hand om själv men om såret är mer omfattande så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med sjukvården, speciellt om senor eller muskler blivit skadade eller om blödningen är stor att den är svår att stoppa. Vårt generella råd är alltid att kontakta sjukvården om du känner dig minsta osäker.

Personlig hjälp med att hitta rätt första förband?

Ibland kan det vara lite svårt att veta exakt vilket första förband som passar bäst för just dina behov. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika första förband och hjälper dig mer än gärna att hitta produkten som passar bäst för just dina behov.

Enkelt och smidigt att köpa första förband från oss på Spobik

Att köpa första förband från oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt första förband så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att du valt ut rätt produkt så ser vi till att de så snabbt som möjligt blir levererade enligt dina önskemål. Låter det nästan för enkelt? Det ska det vara när du handlar online från oss på Spobik!

Hos oss på SpoBik så hittar du massor av olika förbandsväskor (eller First Aid Kit som vissa kallar de) från väl kända varumärken som innehåller allt du behöver t ex Evoc, Thule, Vaude, Basil, Pro, Topeak och många, många fler!